Reklama

Reklama

Legenda o Pátračovi - Série 1

(séria)
USA, (2008–2009), 16 h 3 min (Minutáž: 43–44 min)

Predloha:

Terry Goodkind (kniha)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrajú:

Benson Jack Anthony, Benson Jack Anthony (a.z.), Craig Horner, Bridget Regan, Bruce Spence, Jay Laga'aia, Craig Parker, Jeffrey Thomas, David de Lautour, Tania Nolan, Dylan Holmes, Ben Fransham (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(22)

Recenzie (2)

KM Phoenix odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kvalita jednotlivých dílů je prakticky neměnná a pohybuje se pouze po škále mizérie+nuda a mizérie+absurdní bizarita. Celkově se jedná naprosté zprasení univerza předlohy. Tady se ani nedá mluvit o adaptaci, jelikož kromě jmen postav a pár náhodných motivů co se tvůrcům zalíbily, tak spolu tento seriál a knihy T. Goodkinda nemají nic společného. Až se divím, že se vůbec obtěžovali tvrdit, že je to na motivy jeho knih. Mohli ušetřit za práva - výsledek by byl totožný, či spíše lepší kdyby použili ušetřené peníze na nějaké schopnější herce. Investor si řekl, že když už to vyšlo Xeně a Herkulovi tak, že tohle je taky tutovka. No výsledkem je věc, která vypadá minimálně o deset let starší než doba vzniku a nejenže nepřináší nic nového oproti svým vzorům, ale ani zdaleka nedosahuje jejich už tak dost pochybných kvalit. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ačkoli je kvalita jednotlivých dílů a dílčích aspektů střídavě oblačná, Kahlan a Cara forever ;) Jinak samozřejmě nejvíc rulez návrat všech oblíbených herců a tvůrců, kteří v polovině 90. let stáli za xenaversním zázrakem. Aneb jak jsme znovu viděli Danielle Cormack, Michaela Hursta, Teda Raimiho a soundtrack nám složil Joseph LoDuca... ()

Reklama

Galéria (139)

Reklama

Reklama