Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Nakoľko sa jeden zo siedmich najlepších priateľov rozvádza, pričom danú situáciu ani zďaleka psychicky nezvláda, ostatní nadobúdajú presvedčenie, že by bolo v záujme zachovania pevného puta priateľstva kamaráta poriadne odreagovať. Ich plán je úplne prostý a priamočiary: zájsť do opusteného domu babičky jedného z nich a v tamojšom malom mestečku Moodley sa poriadne zabaviť. "Zábavu", aká sa im naskytne, ale určite nemali na mysli. Namiesto popíjania v tamojších krčmách ich totiž čaká krutý boj o holý život proti miestnym ženám, ktoré zasiahol neznámy vírus. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (162)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Další hororvá ulítlost z Ostrovů, ve které se sešla, alespoň z mého pohledu, elitní britská sestava Dyer-Graham-Clarke, která v čele bandičky sexuchtivých opilců válčí s vesnickými zombicemi. Plno hlášek, britský humor a již výše zmiňovaná trojice zaručovala zážitek, u kterého jsem se chechtal v jednom kuse. 85% ()

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

V obdobnom absurdnom čierno-humornom príbehu ako Lesbian Vampire Killers si kráča i Doghouse. Partička chlapov, ktorí sú zničení nežnejším pohlavím prichádzajú na vidiek aby si poradili s nákazou, ktorá mení všetky ženské na mix zombie-cannibal-killer. Ak máte radi humor, ktorý je postavený na zosmiešňovaní žánrových pravidiel, dehonestuje ženy a popritom strieka krv takmer všade vôkol doporučujem túto relaxačnú oddychovku, ktorá vám vykúzli úsmev na tvári. Samozrejme si treba uvedomiť, že v tomto prípade sa ani tak nejedná o horor ako o komédiu. ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Začiatok vyzeral tak všeliak, ale keď sa naša partia dostala do mesta a odhalila nemilé prekvapenie bola to skvelá jazda.Vtipné, vkuse sa niečo dialo a masky boli výborné tak isto ani krvou sa nešetrilo. Na moje prekvapenie chválim aj soundtrack ktorý sa ohromne hodil. Ja som sa bavil, hororová komédia ako vyšitá.Koniec skvelý. ()

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Údajně se mělo jednat o komedii. Ovšem komedii si představuji jako něco u čeho se alespoň 1x zasměju. Tady se bohužel nepoštěstilo, neboť je jedná o film hodně trapný. Partička strašně nesympatických Anglánů, kteří nenávidí ženy jede na výlet do městečka, kde zrovna čirou náhodou je pár desítek kanibalisticky laděných zombie žen. Asi bych se zde nebál ohnat odpadem, protože tento film je opravdu nepovedený, a to naprosto po všech stránkách. Dost velká nuda i zklamání. ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Hmm, tak tuto zombie "spice girls" záležitost by si neměl nechat žádný fanda ujít. Přesně po 28 týdnech a 28 dnech přichází z "ostrovů" další virem nakazené oběti. A jelikož jsou chlapi odolnější, napadá tento vir pouze ony osoby něžného pohlaví. No, tak se podívejte, jestli jsou naše drahé polovičky opravdu tak přítulné... :-) Jo a málem bych zapomněl, je to prdel... :-) 80% ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama