Reklama

Reklama

Hugh Jackman září v roli charismatického politika Garyho Harta ve strhujícím dramatu, příběhu o vzestupu a pádu senátora Harta, politika, který zaujal generaci mladých voličů a v roce 1988 byl považován za hlavního favorita na demokratickou prezidentskou nominaci. Jeho volební kampaň byla ale zastíněna zprávou o mimomanželském poměru s Donnou Rice. Bulvární i seriózní novináři poprvé v historii spojili své síly a senátor Hart byl donucen pod tíhou okolností volební boj vzdát. I přesto ale zanechal hlubokou a nesmazatelnou stopu v americké politice i na světové scéně. (Bontonfilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (37)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Pol stupňa tomuto filmu chýbalo, aby bol nominovaný na sošku. Alebo len trafili zlý rok, kedy sme politických filmov požehnane. Rozhodne ale Wolverine išiel nekompromisne celý čas, je to skvelo napísané, skvelo zahraté. Úvod je možno trochu zmätočný, ale ked sa to rozbehne a vás to pohltí, tak už to proste ide. Možno to trochu zrýchliť prestrihaním, ale nedá sa povedať, žeby to nejak extra nudilo, Možno to robí práve Hugh, ktorý si to užíva. 3 z 5 ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Keď už si Gary Hart vyslúži tú postu, že o ňom natočia životopisný film, tak to už môžeme robiť filmy o hocikom. Ďalšia vec je, že do hlavnej úlohy získali herecké eso akým je Hugh Jackman. Čo sa filmu týka, ten sa nesie na vlne nudy a zabudnutia od začiatku po koniec. Politik, ktorý mal ambície stať sa prezidentom Spojených Štátov, ale nakoľko neudržal libido na uzde spláchol celú svoju sľubne sa rozvíjajúcu kariéru dole žurnalistickým kanálom. Vo filme je pekne vidieť ako pracujú žurnalisti a do akých krajných situácií sa dostávajú aby dostali svojho "sólokapra". Scenár sa nestavia ani na jednu stranu. Nevykresľuje novinárov ako hyeny ani ako nečinných poskokov režimu. Nevykresľuje Harta ako obeť nechutných novinárov ani ako nechutné nemravné hovädo. Proste sa tu rozpráva príbeh zo života a tak to je celé aj podané divákovi. Za mňa však ide o dosť nudný život. 50% ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

politické drama na jedno použití,které není ve výsledku vůbec špatné,ale nemá nic pro co by ho člověk musel vidět opakovaně.Fajn je,že se Reitman nijak nesnaží stranit ani jedné straně a osobně musím říct,že jsem celou dobu byl spíš na straně Garyho Harta.Nejzajímavější na celém filmu jsou pak Hartova závěrečná slova,která jsou hodně pravdivá a zároveň možnost pozorovat jak moc se doba posunula a to co vadilo před 30 lety je dnes bohužel běžný standard...60% ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Reitman to umí i lépe. Překvapuje mě jak roztříštěně snímek působí a to že nezaujímá jasný názor je spíše na škodu. Celou dobu tak nejsme na ničí straně, respektive my diváci na nějaké jsme, ale některé pasáže díky tomu působí nudně nebo rozčilují. Záleží pak ve finále na tom jestli je Hart sukničkář a jestli z něj tato skutečnost udělá horšího prezidenta? Nezáleží. Příběh o tom jak schopného a inteligentního člověka na svém místě média odstřelila a zabránila mu "pomoct světu" nevystupuje dostatečně. Ten finální prorocký projev jsme měli sledovat naplno a ne jen v televizi. Chytrý člověk do politiky už radši neleze. Jackman je samozřejmě výborný. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Neviem, kde sa stratilo prvych 20 minut filmu, ale bodli by tam. Uplne chyba predstavenie postav, takze sa k nim vobec neda vytvorit vztah. Vsetky tie velmi profesionalne urobene sceny tak nemaju v sebe naboj ani emociu. Ale v USA pravdepodobne kazdy Garyho Harta pozna, takze je to asi moj problem. Tema je super, herci sa snazia (akurat Jackman opat naraza na svoje limity), no vysledok je aj tak nemastny-neslany a pre stredoeuropa vylozeme nudny. Najslabsi Reitman. 5/10 ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na filmovém festivalu Telluride v USA. (ČSFD)
  • Film byl vyroben pouze s technologií, která byla k dispozici v 80. letech. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 18. září do 8. listopadu 2017 v Georgii (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama