Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jej povolaním je rozdávanie rád a terapeutická pomoc tým, ktorý majú problém s niečim veľmi príjemným. Sexuálna terapeutka Dr. Joan Allenby má však problém so svojim vlastným životom. Práve v týchto dňoch sa však dozvedá nepríjemnú správu o svojom milencovi, ktorý ju podvádza. A tak sa Joan rozhodne popustiť uzdu svojej fantázie a nebrániť sa akýmkoľvek riešeniam. Výsledok je zavraždený milenec a Columbo na scéne. Ten, presne v súlade so svojou povesťou, preniká do prípadu stále hlbšie a hlbšie. Navyše, sexuológia je zaujímavý odbor a Columbo sa cez nové veci vie prehrýzť s tak neodolateľným šarmom. Na druhej strane, Joan Columba za šarmantného nepokladá. A bude to len a len horšie... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (58)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Columbo stavia na tom, že jeho protivníci sú veľmi charizmatickí, zároveň ale aj veľmi nesympatickí. Je to dané šikovnosťou hercov. Protivníčka v tejto časti je na druhej strane veľmi sympatická a držíme jej skôr palce, pretože jej dôvody sú opodstatnené. Vražda je ale vražda a tak nakoniec musí vyhrať Columbo. Nakoniec sme na jeho strane kvôli jeho nezmarnému vyšetrovaniu a humoru. Všetci ale zároveň dúfame, že dostane najnižší trest a za dobré chovanie ju v polovici trestu pustia na slobodu. ()

majec4 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento diel ma velmi bavil. Ci uz to bolo humornymi scenami, v ktorych porucik hral na Tubu, vyhybal sa otazkam o sexe, resp. odolaval sarmu hlasitej upratovacky, alebo aj vdaka atmosfere, ktoru sa podarilo navodit vdaka obstojne obsadenej zaporacke. Ta zena si sla svoje, vrazdu mala poriadne vymyslenu, no chyby sa vzdy najdu. ()

Reklama

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Columbo tady hraje na tubu, dává rady zvrhlíkům a řeší případ dámy v černém. Vůbec celý tento díl má takovou zvláštní, až erotickou atmosféru, která mi k tomuto seriálu sice příliš nepasuje, ale na druhou stranu je to příjemná změna. James Frawley točil na konci 80. let velmi netradiční Columbovky, ovšem nikoli špatné. ()

sud 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Myslím, že Columbo neměl nikdy krásnější protihráčku, než doktorku Allenbyovou. Je natolik šarmantní a přitažlivá, že i když se dopustí zločinu a udělá spoustu chyb, diváka musí zaujmout. V tomto díle je hodně humorných momentů: Columbova konfrontace se sexuology, Columbo si zahraje na tubu a střetne se s rozkřičenou Ruskou uklizečkou. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sexuálna scéna v Columbovi, to tu ešte nebolo, ale podľa názvu sa to dalo čakať. Odvážny je aj spôsob vraždy, maskovanie, všetko nadpriemerné a tak musím hodnotiť aj celý prípad. Prispelo množstvo dobrých scén, keď Columbo úplne nenápadne takmer ukradol kufrík s kľúčovým dôkazom alebo nedorozumenie s ruskou upratovačkou, od ktorej žiadal grande smeti. A tiež ako robil psychoterapeuta pre sexuálnych terapeutov a vypúšťal pri tom také perly, ktoré by sa dali tesať do kameňa. –––– Tak na vašem místě bych počkal, až bude připravena. A ani o chvilku dýl. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama