Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jej povolaním je rozdávanie rád a terapeutická pomoc tým, ktorý majú problém s niečim veľmi príjemným. Sexuálna terapeutka Dr. Joan Allenby má však problém so svojim vlastným životom. Práve v týchto dňoch sa však dozvedá nepríjemnú správu o svojom milencovi, ktorý ju podvádza. A tak sa Joan rozhodne popustiť uzdu svojej fantázie a nebrániť sa akýmkoľvek riešeniam. Výsledok je zavraždený milenec a Columbo na scéne. Ten, presne v súlade so svojou povesťou, preniká do prípadu stále hlbšie a hlbšie. Navyše, sexuológia je zaujímavý odbor a Columbo sa cez nové veci vie prehrýzť s tak neodolateľným šarmom. Na druhej strane, Joan Columba za šarmantného nepokladá. A bude to len a len horšie... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (58)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Sex a ženatý detektív" (Sex and the Married Detective) je tretia epizóda z ôsmej série televíznych kriminálnych príbehov, ktoré vyšetruje svojrázny inšpektor los angeleskej polície Columbo z oddelenia vrážd. Tento krát musí objasniť vraždu zo žiarlivosti. Známa, prestížna doktorka sexuológie pristihne svojho kolegu a zároveň i milenca ako súloží s inou ženou. Hlboko ju to urazí a citovo silne zraní. Rozhodne sa, že ho zavraždí. Vypracuje a zrealizuje rafinovaný plán ako svojho neverného milenca pripraví o život. Myslí si, že spáchala dokonalý zločin. Avšak nevyspytateľný detektív Columbo ju nakoniec pod ťarchou dôkazov donúti sa priznať. **** ()

Tanmut 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nevyrovnaný díl. Před příchodem Columba na scénu by jeden pošel nudou - mátožná vražedkyně, okoukaný motiv, teatrální provedení vraždy. Vtipnou poručíkovu chvilku s tubou a barmanovy postřehy však opět zazdí nudné odhalení. Ta ženská mi byla tak protivná, že bych jí nejraději oholil hlavu, jaképak zatýkání. ()

Reklama

majec4 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento diel ma velmi bavil. Ci uz to bolo humornymi scenami, v ktorych porucik hral na Tubu, vyhybal sa otazkam o sexe, resp. odolaval sarmu hlasitej upratovacky, alebo aj vdaka atmosfere, ktoru sa podarilo navodit vdaka obstojne obsadenej zaporacke. Ta zena si sla svoje, vrazdu mala poriadne vymyslenu, no chyby sa vzdy najdu. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Columbo stavia na tom, že jeho protivníci sú veľmi charizmatickí, zároveň ale aj veľmi nesympatickí. Je to dané šikovnosťou hercov. Protivníčka v tejto časti je na druhej strane veľmi sympatická a držíme jej skôr palce, pretože jej dôvody sú opodstatnené. Vražda je ale vražda a tak nakoniec musí vyhrať Columbo. Nakoniec sme na jeho strane kvôli jeho nezmarnému vyšetrovaniu a humoru. Všetci ale zároveň dúfame, že dostane najnižší trest a za dobré chovanie ju v polovici trestu pustia na slobodu. ()

Šandík 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Docela nuda... Columbo vykrádá sám sebe, zápletka je jak z laciné detektivky (pravda, detektivova dedukce ani tady není špatná, ale motiv je žalostně pitomý), humorné vsuvky působí trochu jako vata. Není špatné, když je v detektivce i nějaký ten humor, špatné je, když tam k zapamatování není už nic jiného. Bude Falk v příštím díle pro velký úspěch panáčkovat nebo třeba tančit kankán? ... Celkový dojem: 60% ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama