Reklama

Reklama

Fotograf známych celebrít Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje slobodu, zábavu a ženy. Connor veľmi dobre vie, že slobodu si treba vážiť, preto je jeho heslom „užiť si a zmiznúť“. Jeho život sa však zmení, keď je pozvaný na svadbu jeho brata Paula, kde stretne mladú Jenny (Jennifer Garner), ktorá mu zlomí srdce. Naviac na svadobnej párty stretne aj ducha svojho strýka, ktorý bol tiež kedysi majster v zvádzaní. Toto stretnutie nie je náhodné – strýko mu prináša odkaz od jeho bývalých priateliek... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

rybicka29

rybicka29 (hodnotenie, recenzie)

Druhá rola Christy Allen mladej Jennifer Garner - prvá bola vo filme Cez noc tridsiatničkou.Inak celkom priemerná "romantika" bez prekvapivého konca.

bigwendy

bigwendy (hodnotenie, recenzie)

Nechápu ta nízká hodnocení. Mě se to zapojení Dickensovského motivu s duchy velmi líbilo. Podle mě je to jedna z těch povedených romantických komedií.

cubto

cubto (hodnotenie, recenzie)

Prekrasna a vtipna romanticka komedia. Matthew a Jennifer tvoria krasny par a zahrali to podla mna skvele.Kazdy milovnik tychto zanrov si pride na svoje.Smelo do toho a bavte sa + ako uz byva u takychto filmov,uzite si happy ending :)

Booman

Booman (hodnotenie, recenzie)

Osobně mi přijde poměrně iritující už ta myšlenka, spojit dohromady klasiku, kterou je Vánoční koleda a jeden z dle mého nejpokleslejších filmových žánrů, kterým je romantická komedie (natož potom americká). Je to jak kdybych se rozhodl natočit cestování amerického Bordelpapá za osvícením na motivy Malého prince, prostě úchylnost.

Jitakai

Jitakai (hodnotenie, recenzie)

Nebylo to špatné, matthew byl velmi atraktivní a krásné jennifer Garner tato role sedla.

Elyssea

Elyssea (hodnotenie, recenzie)

to bude romatnika... taková ta jako vždycky.... ale co, třeba tu bude sranda, i když McConaugheyho zrovna nemusím:D

Súvisiace novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (viac)

Reklama

Reklama