Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pred štrnástimi rokmi sa Mateo Blanco stal obeťou vážnej autonehody, pri ktorej stratil ženu svojho života Lenu a prišiel i o zrak. Keďže týmto menom sa podpisoval pod filmy, ktoré nakrúcal - povolanie, ktoré už viac nemohol vykonávať, nechal Matea Blanca umrieť s ňou a ďalej žije ako Harry Caine - pseudonym, ktorý používal pre literárnu tvorbu. Ďalej píše scenáre a v živote mu pomáhajú jeho oddaná produkčná a jej syn Diego. Ale jednej noci sa stane Diegovi nehoda a Harry sa o neho stará. Začne mu rozprávať príbeh svojej minulosti - príbeh nešťastnej lásky, žiarlivosti a zrady. (RTVS)

(viac)

Diskusia

Tizi

Tizi (hodnotenie, recenzie)

Do "Volver" nebo "Hable con ella" to má daleko, ale i tak to má ten správný Pedrovský nádech a vedle děje je tam spousta roztrhaných fotek, které si sami musíme složit.. Dala bych tři hvězdičky, ale Rubén Ochadiano alias Ray X mě dostal a ta čtvrtá je jeho.. :-)

ninon

ninon (hodnotenie, recenzie)

Viděno pár ukázek z filmu a nebyla jsem daleko od pravdy...jeden obraz Warhola se tam dokonce objeví. A vypadá to na věru dobrý film. Máme se na co těšit. Nebo alespoň ti, kteří podlehli kouzlu Pedra Almodóvara. :-)

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

Špatná výchova bola akosi "obyčajná", Volver už chvíľami vyslovene "samožerský" ... ale toto, toto vyzerá na poriadneho (a tak trochu iného - hurá!!!) Almodóvara.

Pauliee

Pauliee (hodnotenie, recenzie)

Volver mi nesadol tak ako som si predstavoval ale teším sa na Penélope Cruz. V poslednom čase je u mňa veľmi obľúbená :)

ninon

ninon (hodnotenie, recenzie)

Za rok, snad....známe ty manýry distributorů, že. Ale jsme ráda, že uvidíme známé tváře....Penélope, Lluís Homar a Lola Dueñas, za tu obzvlášť jsem moc ráda. :) A vlastně i Blanca Portillo hrála ve Volver, no tak to je skoro celý hlavní obsazení Volver a ještě kousek Špatné výchovy k tomu. :) A Rossy de Palma z filmu Kika...ohoho! :)

murakamigirl

murakamigirl (hodnotenie, recenzie)

"Broken Embraces"... nádherný titul :)..... The film is set in the 90s and present day. It will mix stylistic references to films such as Nicholas Ray's "In a Lonely Place" and Vincente Minnelli's "The Bad and the Beautiful" with signature Almodovar themes: "Fate, the mystery of creation, guilt, unscrupulous power, the eternal search of fathers for sons, and sons for fathers," Almodovar told Variety. /D. MORGAN/

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Súvisiace novinky

Zlaté Globy - výsledky

Zlaté Globy - výsledky

18.01.2010

Kvalitní lidová zábava a boj za ekologii porážejí „vážné umění“ – tak by se daly shrnout výsledky hlavních kategorií Zlatých Globů. Všechny finanční kino-rekordy bořící Avatar se stal nejlepším… (viac)

Reklama

Reklama