Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Životem znuděný učitel angličtiny Jack (Tom Malloy) potkává okouzlující tanečnici Jessicu (Amy Smart) a jeho život najednou začíná mít smysl. Oba se snaží získat nejen srdce toho druhého, ale společně pak i titul na Světovém šampionátu ve swingu. Vyjdou z toho jako vítězové či poražení? (oficiálny text distribútora)

Recenzie (48)

ViktorEl 

všetky recenzie používateľa

Práve som tento film dopozeral a chcel som si ísť už lahnúť a nechať si hodnotenie na ráno, ale do rána by som zabudol o čom to bolo, ale už asi o 15 minút si na tento film ani nespomeniem. Išiel som ho pozerať s tým, že to nemôže byť až také zlé ako je to hodnotené, veď čo sa dá pokaziť na céčkovom tanečnom filme v ktorom hrá sympatická Amy Smart, Ale opak je pravdov! Začiatok celkom dobrý, hluchý tanečník to tu ešte nebolo, bolo to pekné a mohlo to byť zaujímavé. Všetko však išlo z minúty na minútu dole vodov. Najviac ma nahneval ten hlúpy scenár a príbeh filmu. Zvyčajne nezvyknem byť tak ý pesimistický k hodnoteniu, ale čakal som oveľa viac ako mi ten film dal. Vlastne nedal mi vôbec nič a ešte naopak zobral mi hodinu a pol, ktorá sa mi už nikdy nevráti. Dlho som rozmýšľal čo také si pustiť a pustil som si asi to najhoršie. Jednoznačne najhoršie natočený tanečný film. Tá jedna hviezdička je za choreografiu tancov. A nakoniec to hodnotenie sa mi už nezdá až také zlé (35% - 45%) ()

Oňďo 

všetky recenzie používateľa

Neviem či sa to zdá iba mne ale tento film mi pripadal na chlp rovnaký s poľským filmom Love and Dance (2009) až na pár rozdielov .. A to sú že v americkej verzii bola Amy Smart učiteľkou a Tom Malloy profesionálny tanečník .. a v poľskej verzii to bolo zase tak že Izabella Miko boal reportérkou a Mateusz Damiecki zase mladí chalan ktorého baví tancovanie .. A to ostatné bolo na chpl rovnaké .. Prvá polovica filmu bola pre mňa dosť nudná ale po 3/4 hodine to bolo o tom o čom to malo byť .. O Láske a o tanci .. :) ()

Reklama

IceQueen 

všetky recenzie používateľa

Trošku poopravím "oficiálny text distribútora", ten životom znudený učiteľ angličtiny je Jessica (žena) a spomínaná okúzľujúca tanečnica je zase Jake - nie Jack (muž). Ale to len tak na okraj. Príbeh je veľmi jednoduchý a určite sa nenatrápite pri odhadovaní, ako by to asi celé mohlo dopadnúť. Ešte asi stojí za zmienku, že on je nepočujúci a ona zasnúbená. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Horečka jedné noci o Swingu. Tak kdo je lepší, Jess nebo Kent ? Každý má totiž svoje zájmy a to hodně rozporuplné, i když jsou snoubenci. Tanec, tady konkrétně Swing jim však zamotá celý život....čemu dát přednost ? Tanci nebo lásce. Nakonec jsem byl mile překvapen, sedal jsem si k dvd s tím názorem, že to brzy vypnu, protože mně to nebude bavit. A světe, div se, já to dokoukal až do konce a fandil jsem obou aktérům. Docela milí filmeček na nedělní večer. Až na ten konec to bylo docela solidní. Dám tři hvězdy, ale myslím tak na 50% ()

Jeremiah 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy z tanečního prostředí. Tento film mě však dosti zklamal. Chybí mu atmosféra a hlavnímu hrdinovy / Jack / jsem jeho taneční projev a prožitek neuvěřil. Takže jediné pozitivní na tomto filmu je A.Smart. Základní otázka, která se zde řeší je, zda peníze a úspěšná kariéra jednoho z partnerů stojí za to, aby se ten druh vzdal svého snu. Můj názor je, že pokud člověk dělá něco, co ho naplňuje a motivuje, potom by se toho neměl vzdávat, protože později bude nešťastný a bude toho celý život litovat. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech Albuguergue a Philadelphia. (Terva)

Reklama

Reklama