Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy (Cameron Diazová) vyhodil z bytu jej bývalý priateľ a Jacka (Ashton Kutcher) práve vyhodil z práce jeho zamestnávateľ. Obaja nešťastníci poslúchnu svojich najlepších priateľov a vyrazia sa zrekreovať do mesta hriechu - Las Vegas. Hneď v prvý večer na seba narazia pri divokej pitke a, ako to už vo Vegas býva, nakoniec sa aj zosobášia. Keď sa ráno už triezvejšie pozrú na celú  situáciu, zistia, že jediným riešením je okamžitý rozvod. Lenže to by nesmeli do jedného z automatov vhodiť mincu, ktorá im vynesie rozprávkový jackpot - tri milióny dolárov! A to je naozaj priveľa peňazí na to, aby sa rozhádaní novomanželia dohodli, ako s nimi naložia.  Keď sa obrátia s problémom na súd, ten im nariadi pol roka núteného spoločného spolužitia a výhru "zmrazí", aby ňou nemohol disponovať ani jeden z nich. Lenže žiť s človekom, ktorého sotva poznáte a ktorý vás maximálne rozčuľuje, nie je práve jednoduché. Možno bude jednoduchšie úplne ho zničiť... To sa však podarí len v prípade, ak si tí dvaja naozaj nie sú súdení. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (395)

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Scénář i závěr děravý jak naše legislativa, ale jinak slušná pohodovka, která nenudila. Cameron je opravdu zábavná a Kačer se snaží, seč může, nebýt jen přívěskem Brusovy exmanželky. :-) Nej scény - firemní víkend - Cameron v koktejlkách a Ašton v šik obleku se zářícíma trnkama (tudy vede cesta!) - mohlo jich být víc. ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Najhoršie na tomto filme je, že akonáhle sa ukáže hlavná zápletka filmu, je presne jasné, čo bude ďalej nasledovať a ako to skončí. Preto som mal po nejakých desiatich minútach strašnú nechuť to dopozerať (navyše keď hlavné postavy zistia, že majú omylom spoločnú izbu v hoteli a začnú príšerne vrieskať), no nakoniec to rýchlo ubehlo, Cameron Diaz nebola až taká otravná ako na začiatku a na pár fórikoch v súperení hlavnej dvojice som sa aj zasmial. Ideálne ako oddychovka, pri ktorej keď zaspíte nič vám neutečie. 2,5* ()

Reklama

spaceboyCZ 

všetky recenzie používateľa

Necekejte nic zvlastniho, nic extra, nic nadprumerneho...je to cistocisty prumer s par zachvevy smichu, trochou nudy a nevyraznym soundtrackem. Cameron prece jen uz svym vekem na tuto radoby mladistvou komedii presluhuje a pri snaze ji vekove priblizit Ashtona Kutchera to trochu prehnali a Kutcher tak vypada divne a neprirozene, coz filmu taky moc nepridava. Pokud nevite, co s volnou hodinou a pul a mate chut na neco nenuceneho, klidne si to pustte... ()

claudel 

všetky recenzie používateľa

Smál jsem se od začátku téměř do konce, komedie s Ashtonem Kutcherem mám moc rád a tahle na sto procent splnila má očekávání. Výborně jsem se bavil a to je hlavní úkol komedie, rozesmát a pobavit. Cameron Diaz už sice není Mary, ale pořád se na komedie tohohle typu hodí. A věta "Budu dělat nic a budu šťastný, než abych dělal něco, co mě nebaví" se mi velmi zamlouvá. VEGAS, VEGAS, VEGAS!!! ()

Laxik 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, docela sympatická romanťárna, která sice jede podle oblíbený hollywoodský šablony, ale člověk se zasměje a Cameron prostě umí. Nebýt toho konce, kterej byl ještě klišoidnější než zbytek filmu, a k tomu byl značně přesdržkoidnější, byly by to čtyři. // Skvělý komentář tady předvedl Enšpígl... ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama