Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa začalo ako skvelá dovolenka s kamarátmi a snúbenicou v brazískom raji. Slniečko, pláž, samba, rumba a rum, šantenie vo vode, dievčatá v bikinách. Práve tu chce Franck požiadať svoju snúbenicu o ruku. Jedného dňa sa partička vydáva na výlet, otec snúbenice (Christina Clavier) im vnúti aj storočnú babičku na elektrickom vozíku... a potom už prebieha horúčkovité pátranie. Z výletu do džungle sa nevrátili, niekoľko dní o nich nikto nevie, v oblasti sú domorodé kmene kanibalov. A potom konečne stopa! Nájde sa kamera na selfie tyči, ktorou si jeden z nich vždy všetko natáčal. A ukáže sa, že to nebol výlet, ale karneval katastrof. Drzú babičku by ešte prežili. Ani dve sexy slečny, ktoré sa k nim pridajú, nie sú to najhoršie. Leňochod je dokonca roztomilý. Talent na vytváranie šialených situácií a problémov premení exotický raj na kôlničku na drevo skôr, než by si povedal Pelé. Tukan by mohol rozprávať! (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (111)

Vesecký 

všetky recenzie používateľa

Výborně jsem se pobavil a občas řval smíchy. Ztřeštěná komedie plná skvělých a hlavně neotřelých nápadů skutečně pobavila a od televize jsem se nezvedl. Parta mladých Francouzů odlétá do Brazílie, aby si užila sluníčka a vody a zároveň aby doprovodila jednoho kamaráda za jeho milou, s níž se mínil zasnoubit. Eko-hotel je přivítal s otevřenou náručí a druhý den se všichni včetně stařičké, ale životaplné 86leté babičky ztratili na výletě, kde - jak odhalila všudypřítomná kamera - užili spoustu dobrodružství. Ty gagy jsou skutečně unikátní a na výtečné zábavě nic nemění skutečnost, že je s podivem, že baterie v kameře měly takovou životnost... Ale to není rozhodující. Slabších pět hvězdiček! ()

ariari 

všetky recenzie používateľa

duté hlavy od začiatku navodzujú atmosféru americkej srágroviny, s príchodom Christiana Claviera sa dojem o poznanie lepší...a potom sa začínajú diať veci... nedalo sa nesmiať občas až rehotať. ..myslím že pri skoku padákom máme možnosť vidieť niečo, čo sa žiadny režisér neodvážil doteraz natočiť :-) ()

Reklama

Patrik200s 

všetky recenzie používateľa

Nevšedne realizovaná komédia v porovnaní s USA produkciou. Z počiatku trochu trápne sílené, vtipné momenty pripomínajúce plejádu spackaných trapasov francúzskych komédií tipu agentov nula nula. Čakal som aj väčší priestor pre Claviera z čoho som bol trochu prekvapený. Konečný výsledok však bol docela dosť uspokojivý a film sa prelial do veľmi stráviteľnej a príjemnej polohy. Zábavné a vhodné pre širokú cieľovú skupinu tak by som charakterizoval Leto all exclusive. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Takové obyčejné pokračování, které si udrželo úroveň prvního filmu mimo jiné i tím, že bylo zvoleno trochu exotické prostředí. Film ale hlavně ukazuje to, jak Christian Clavier zestárnul a že se pomalu dostává do formy, v níž by namísto Asterixe mohl hrát spíše Obelixe. Sem tam se něčemu možná zasmějete. ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Philippe Lacheau, Tarek Boudali, Julien Arruti dnes už zavedená komická trojica doplnená bardom Christianom Clavierom a rovesníkom Vincentom Desagnatom, rozohráva komédiu v štýle "Foter je lotor", rošírenú o omnoho bláznivejšiu jazdu. Originálny je príspevok ručnej kamery a found footage žánru, ktorá zaobaľuje príbeh do ďalšej vrstvy. Samozrejme sa nejedná o korektnú komédiu, ale ako sme u tejto mladej štvorice zvyknutí, siaha svojimi fórikmi na jej hranice a neraz si trúfne aj za ne. Celkovo však nejde o salvy smiechu, ale so škodoradnostné pochechtávanie nad bláznivými situačnými gagmi, ktoré vzniknú, keď sa dá dohromady skupina tvorená ťuťkom, nemehlom, váhavcom a bláznivým kamošom. 65% ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)
  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)

Reklama

Reklama