Reklama

Reklama

V tomto filme uvidíte geniálneho komika Willa Ferrella v úlohe kvantového paleontológa Dr. Ricka Marshalla, ktorý zavrhol vedecký svet. Dôvodom je jeho neotrasiteľná viera v cestovanie časom, ba čo viac, Dr. Marshall považuje cestovanie časom za liek na všetky problémy ľudstva. Po prednáške na základnej škole sa Dr. Marshall stretáva s ambicióznou mladou vedkyňou Holly (Anna Friel), ktorá mu oznámi, že roky sleduje jeho prácu a považuje ho za génia. Povzbudený jej nadšením Rick dokončuje zariadenie, ktoré mu umožní cestovať v čase. Okamžite ho ide s Holly a robotníkom Willom (Danny McBride) vyskúšať do jaskyne. Všetci traja sa naraz ocitnú vo svete plnom dinosaurov, piesku a desivých jašteríc. Ak sa chcú vrátiť domov z tohto alternatívneho vesmíru, musia s pomocou opičieho priateľa Cha-ka (Jorma Taccone) opraviť pokazený stroj času. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (340)

Kult.cz (Pavel Růžička)

"Za největší slabinu lze určitě považovat nejasné určení cílové divácké skupiny tohoto snímku. Jako dobrodružný by snad uspěl u dětí (u dospělých jen u těch nejinfantilnějších), ale pro starší tohle coby adventure fungovat rozhodně nebude. Ono vůbec žánrové zařazení dobrodružný/ komedie/ scifi je…" viac

Súvisiace novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (viac)

Reklama

Reklama