Reklama

Reklama

V tomto filme uvidíte geniálneho komika Willa Ferrella v úlohe kvantového paleontológa Dr. Ricka Marshalla, ktorý zavrhol vedecký svet. Dôvodom je jeho neotrasiteľná viera v cestovanie časom, ba čo viac, Dr. Marshall považuje cestovanie časom za liek na všetky problémy ľudstva. Po prednáške na základnej škole sa Dr. Marshall stretáva s ambicióznou mladou vedkyňou Holly (Anna Friel), ktorá mu oznámi, že roky sleduje jeho prácu a považuje ho za génia. Povzbudený jej nadšením Rick dokončuje zariadenie, ktoré mu umožní cestovať v čase. Okamžite ho ide s Holly a robotníkom Willom (Danny McBride) vyskúšať do jaskyne. Všetci traja sa naraz ocitnú vo svete plnom dinosaurov, piesku a desivých jašteríc. Ak sa chcú vrátiť domov z tohto alternatívneho vesmíru, musia s pomocou opičieho priateľa Cha-ka (Jorma Taccone) opraviť pokazený stroj času. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Film získal v roce 2010 ocenění Zlatá malina v kategoriích nejhorší prequel, remake, rip-off a pokračování. (Pepinec)
  • Hvězdy původního seriálu ze sedmdesátých let, Kathy Coleman a Wesley Eure, si ve filmu zahrály camea, která se ale nedostala do finální verze filmu. (CrypzzXD)
  • Původní rating byl R, ale po sestřihu se film dočkal mírnějšího PG-13. (HellFire)

Súvisiace novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (viac)

Reklama

Reklama