Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

Tajomné monštrum nazývané Creeper sa po 23 rokoch opäť vracia, aby si našlo svoje obete. Policajný tím, ktorý monštrum už dlhé roky loví, je presvedčený, že tentokrát už Creeper nemôže uniknúť. Keď sa však na cestách objaví stará známa dodávka s poznávacou značkou BEATNGU a obyvatelia začínajú postupne miznúť, je jasné, že Creeper je späť vo forme, na ktorú policajný tím nie je pripravený. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (114)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Tady jsem ani nic nečekal a dobře tomu tak. Salva tu krom mizerného vedení mizerných herců nepřichází s ničím, co by stálo za výraznější zaznamenání. Okřídlený potvorák mě sice docela bavil, ale v krosení svých protivníků je rutinní a gore, které by to celé mohlo trochu okořenit, se prakticky neobjevuje. Film mi jen potvrdil to, co jsem si myslel už po dvojce a totiž že Jeeperc Creepers mělo být jen o jednom díle. 15% ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Fakt jsem se hodně těšil na pokračování několik let a nakonec sem dost sklamany což je škoda 11 let čekáte a pak dostane te místy strašnou kameru a hrozné i efekty hold peníze dělají svoje. Co ale pochválim je návrat dodávky a její propracovanost a ten klakson ou to prostě už v prvním díle bylo dělo a tady pro mě taky a asi jediná věc co nahání strach, atmosféra byla dost slabá creepers nebyl podle mě tak propracovaný jako v předešlých dílech a to je škoda, u příběhu zavřu jedno oko a budiž ale kde bylo to napětí a hororový nádech? Doufám že si to Salva z pokračováním ujasní a napraví a nebo to předá dál. Aspoň konec napomohl hvězdě víš. ()

Reklama

BoPo odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ ako režisér/scenárista dokážete vyhrať za celú kariéru len jeden jackpot, tak je vlastne pochopiteľné, že sa z neho snažíte vytrieskať ešte nejaký ten bonus navyše. Victor Salva v roku 2001 stvoril nezameniteľné monštrum, ktoré dokázalo vyvolať hororovú atmosféru už len prekročením povolenej rýchlosti. Okamžite vypustil do sveta pokračovanie, ktoré však ukázalo, že Victor je ekvivalent kapely jedného hitu. Teraz sa vrátil na miesto činu po druhý raz a naservíroval nám profesionálnu sebevraždu. Céčkoví až déčkoví herci, ktorí bojujú z nejakého dôvodu s monštrom predovšetkým za denného svetla. Monštrum tu z nejakého dôvodu robí castingové video do pripravovanej pecky Blade 4. Keby išlo o prvotinu, tak dám 1*. Keďže ide o prznenie mojej obľúbenej záležitosti, tak udeľujem hanebné hodnotenie. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, že Salvove horory nikdy neboli vysokorozpočtové trháky, na Jeepers Creepers 3 dostal málo peňazí i na svoje skromné pomery. A tak sa trikovo-gore-akčno-maskérskej scény s Creeperom dočkáme raz za 25 minút a priestor medzi tým je vyplnený nudným tliachaním nezaujímavých postáv, ktoré medzi sebou majú televízne vzťahy. Film pôsobí čudným dojmom, kedy na seba jednotlivé scény dosť zvláštne (ne)nadväzujú. Logika išla na dovolenku a občas to celé pôsobí dojmom, že medzi jednotlivými klapkami bola pauza niekoľko týždňov a tvorcovia za ten čas zabudli, čo nakrúcali. Pozoruhodné sú i niektoré absurdné nápady typu „žena vidí Creeperov zrod, ale divák nie“ (wtf?). Prečo teda až 2*? Pretože jednotka bola snímkou mojej puberty, Creeper a jeho univerzum sú zaujímavé (krídla, cíti strach obetí, pekelná dodávka plná hellraiserských prekvapení), potešil návrat viacerých hercov z jednotky (Jonathan Breck, Gina Phillips, Brandon Smith), Meg Foster a Stan Shaw (Hadie oči! Denné svetlo! Vyprážané zelené paradajky!) tomu veľa dali a Salva natáča síce totálne zastarané, staromódne filmy, ale možno i v tom vidím akési plus – trojka je vďaka tomu príjemne atmosférická, nikam sa neponáhľa a kladie dôraz na postavy (síce na mizerné, ale nevadí). Inak, chronologicky to spadá medzi jednotku a dvojku (jeden z preživších hrdinov na konci nastupuje do futbalového busu z dvojky, čo troška pripomína podobne rafinovaný koniec posledného Nezvratného osudu). ()

dubinak 

všetky recenzie používateľa

Dost dobře nechápu proč si Victor Salva udělal ze svého vlastního skvělého monstra a výjimečného záporáka pouťovou atrakci a v podstatě ho zparodoval. Taky jsem dost dobře nepochopila, proč se většina těch "hororových" scén odehrávala za denního světla. Všichni dobře víme, že vystrašit za denního světla umí jenom Shyamalan. Na tomto filmu je zkrátka všechno špatně, od scénáře přes efekty po atmosféru, téměř nic nefunguje a s porovnáním s lacinější, ale tisíckrát kvalitnější jedničkou, je tohle rána vedle. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)
  • Původní název filmu měl být Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us. (topr harley)
  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)

Súvisiace novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (viac)

Reklama

Reklama