Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

Tajomné monštrum nazývané Creeper sa po 23 rokoch opäť vracia, aby si našlo svoje obete. Policajný tím, ktorý monštrum už dlhé roky loví, je presvedčený, že tentokrát už Creeper nemôže uniknúť. Keď sa však na cestách objaví stará známa dodávka s poznávacou značkou BEATNGU a obyvatelia začínajú postupne miznúť, je jasné, že Creeper je späť vo forme, na ktorú policajný tím nie je pripravený. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (114)

dubinak 

všetky recenzie používateľa

Dost dobře nechápu proč si Victor Salva udělal ze svého vlastního skvělého monstra a výjimečného záporáka pouťovou atrakci a v podstatě ho zparodoval. Taky jsem dost dobře nepochopila, proč se většina těch "hororových" scén odehrávala za denního světla. Všichni dobře víme, že vystrašit za denního světla umí jenom Shyamalan. Na tomto filmu je zkrátka všechno špatně, od scénáře přes efekty po atmosféru, téměř nic nefunguje a s porovnáním s lacinější, ale tisíckrát kvalitnější jedničkou, je tohle rána vedle. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Létající obluda se vrací v průměrném snímku na deštivé nedělní odpoledne. Ač harpuna lítá vzduchem jako zběsilá a chlapci mají rotační kulomet mnohonásobně větší, než měli v Predátorovi, žádná kečupová jatka se nekonají. Což by se dalo odpustit, kdyby měl snímek strašidelnou atmosféru. Létavec strach nenahání, havrani a vrány trestuhodně nevyužiti a levné pixely hvězdy ubírají - fakt je náročné použít skutečný dělbuch místo mizerného digitálního triku? Škoda...kamera slušná, hudba velmi dobrá a matadorka Meg Fosterová potěšila. Odpad ne, ale podruhé již vidět nemusím... ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Opět další výkonnostní sešup směrem dolů. První díl byl slušný horůrek, který představil nového hrdinu. Druhý díl pokazil méně než se možná čekalo a než odpovídá jeho výsledné hodnocení. Celé roky jsem tak trošku čekal s čím by mohla přijít očekávaná Trojka, jenže bohužel ani samotný Creeperův stvořitel Victor Silva nedokázal garantovat očekávanou kvalitu. Je to o ničem a jedinou vychytávku tak představuje pojízdná spižírna, která má veliké množství vychytávek. 30% ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Jeepers Creepers je zpátky po x letech. Ale první a trochu i druhej díl, co pamatuju, měly atmosféru. Taková legenda jako Creeper si nezasloužil bejt až tak zmodernizovanej. Byl prakticky pořád vidět, což dřív myslim nebylo a o to byl děsivější. Do toho měl vytuněnou dodávku, která v sobě měla kdovíjaký vychytávky. Zbytečně dlouhý, na horor, o kterým víme, jak bude probíhat. Remake/3.díl po dlouhejch letech většinou nedopadá dobře. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Jedna "jagavá" je krutosť, päť je mimo realitu. Každopádne nájsť ten správny uhol pohľadu na ohodnotenie snímku, ktorý sa predošlými časťami pre mnohých fanúšikov horor žánru, stal doslova kultovou záležitosťou, je naozaj náročná vec. Sľúbil som, že budem "nežný", moje kritický pohľad hodím za hlavu, nebudem sa obúvať ani moralizovať, no popravde, je mi ľúto každého nadšenca tejto série, lebo čakať 14 rokov (!!) na pokračovanie, ktoré skrátka nedokáže naplniť očakávania, to zabolí. "Jeepers Creepers trojka" nie je tragédiou, no predsa len, sklamaných bude zrejme viac ako tých nadšených. Keby aspoň nejaké to gore dostalo priestor, no takto ozaj neviem, čo hodnotiť pozitívne, keďže sa viacmenej jedná o akčnú zábavu na priemernej úrovni, než horor v pravom slova zmysle. Ja dokonca nenachádzam ani len opodstatnenie zaradenia do tohto žánru. Veď medzi horory by sa tak mohol zaradiť aj samotný "Hellboy", ktorý má prisám bohu temnejšiu stránku, pričom o kvalite spracovania sa ani nemusíme baviť ... ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)
  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)
  • Původní název filmu měl být Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us. (topr harley)

Súvisiace novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (viac)

Reklama

Reklama