Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

Tajomné monštrum nazývané Creeper sa po 23 rokoch opäť vracia, aby si našlo svoje obete. Policajný tím, ktorý monštrum už dlhé roky loví, je presvedčený, že tentokrát už Creeper nemôže uniknúť. Keď sa však na cestách objaví stará známa dodávka s poznávacou značkou BEATNGU a obyvatelia začínajú postupne miznúť, je jasné, že Creeper je späť vo forme, na ktorú policajný tím nie je pripravený. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (113)

metal.storm 

všetky recenzie používateľa

Presne pre film, ako je tento som sa naučila sa na nič netešiť. Bohužiaľ som svoje pravidlo porušila, čo bolo ale spôsobené tým dlhým čakaním na pokračovanie tohto nedokonalého skvostu menom Jeepers Creepers. No a nastal ten moment, kedy som sa rozhodla si tento filmík pustiť. Začiatok bol dobrý, film sa nevytrhol zo svojho pôvodného vidliackeho prostredia a zastaralej, prašnej krajinky. Potom sme sa ocitli v klasickej, idiotskej scéne dvoch mladých, zamilovaných pubertálnych deciek so smutnou históriou a slzami v očiach. No a potom... Mne bolo osobne tiež trošku do plaču, spať som šla s veľmi hlúpym pocitom neuspokojenia a vlastne, s tým som sa aj zobudila. Nemám čo viac dodať. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle pokračování se nepovedlo. Že na režisérské sesli seděl ten samý chlápek, jako u jedničky i dvojky? K nevíře. Děj je nezáživný, kostrbatý a chaotický, triky už nejsou krásně oldschoolové, ale digitální, a působí jako pěst na oko. A Gina Philips, která se mi tak líbila v jedničce, a která je ve zdejší anotaci uváděna mezi účinkujícími na prvním místě? Objeví se na deset sekund v posledním záběru. Totálně zbytečný film. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Nie je to to, na čo sa čakalo, nie je to uzavretie trilógie, ani vysvetlenie Creeperovej mytológie a nečakane sa to rozhodlo situovať presne medzi 1. a 2. diel. Ale to našťastie neznamená, že by to bol prúser, len to Victor Salva so svojimi obmedzenými možnosťami a ešte obmedzenejším rozpočtom natočil asi tak, ako mohol. Snáď sa mu to teda nejak osvedčí a dostane možnosť naplniť svoju víziu a dôstojne to uzavrieť skôr ako za 23 rokov. Komu sa páčilo JC 1 & 2, tak bude v tomto prípade možno sklamaný, pretože nielenže je to celkovo tak o level nižšie, no miestami to pôsobí trochu rozporuplne a nedotiahnuto. Mňa prvá projekcia sklamala, ale po druhej nadšene zvyšujem na 4* a pokojne si to niekedy zopakujem, pretože v nezostrihanej a výrazne kvalitnejšej BluRay verzii sa to ukázalo oveľa silnejšie, takže je to pre mňa nakoniec solídny medzičlánok k jednotke a dvojke, Salvovi naďalej verím a dúfam v časť štvrtú. ()

dubinak 

všetky recenzie používateľa

Dost dobře nechápu proč si Victor Salva udělal ze svého vlastního skvělého monstra a výjimečného záporáka pouťovou atrakci a v podstatě ho zparodoval. Taky jsem dost dobře nepochopila, proč se většina těch "hororových" scén odehrávala za denního světla. Všichni dobře víme, že vystrašit za denního světla umí jenom Shyamalan. Na tomto filmu je zkrátka všechno špatně, od scénáře přes efekty po atmosféru, téměř nic nefunguje a s porovnáním s lacinější, ale tisíckrát kvalitnější jedničkou, je tohle rána vedle. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Létající obluda se vrací v průměrném snímku na deštivé nedělní odpoledne. Ač harpuna lítá vzduchem jako zběsilá a chlapci mají rotační kulomet mnohonásobně větší, než měli v Predátorovi, žádná kečupová jatka se nekonají. Což by se dalo odpustit, kdyby měl snímek strašidelnou atmosféru. Létavec strach nenahání, havrani a vrány trestuhodně nevyužiti a levné pixely hvězdy ubírají - fakt je náročné použít skutečný dělbuch místo mizerného digitálního triku? Škoda...kamera slušná, hudba velmi dobrá a matadorka Meg Fosterová potěšila. Odpad ne, ale podruhé již vidět nemusím... ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (7)

  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)
  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)

Súvisiace novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (viac)

Reklama

Reklama