Reklama

Reklama

Arogantný a sebaistý Ludo Decker (Til Schweiger) je berlínsky bulvárny reportér a denne spolu so svojím fotografom Moritzom (Matthias Schweighöfer) sleduje hviezdy a hviezdičky, aby o nich prinášal najnovšie informácie i klebety v denníku Das Blatt. Svoju prácu často využíva aj na nadväzovania krátkodobých sexuálnych extempore. Samozrejme, že obaja novinári nemôžu chýbať ani vtedy, keď chce Wladimir Klitschko požiadať Yvonne Catterfeldovú o ruku. Keďže paparazzujú, snažia sa zostať neviditeľní. Lenže stane sa niečo neočakávané – Ludo prepadne sklenenou kopulou reštaurácie, kde sedia snúbenci so svojimi priateľmi. Padne rovno do torty a na sebe nemá nič okrem kúpacieho plášťa. Je jasné, že incident sa dostane až pred súd, kde Ludovi naparia odpracovať tristo hodín v družine mládeže. Tam sa Ludo zoznámi s vedúcou Annou Gotzlowskou (Nora Tschirnerová). Anna vyrastala s Ludom v rovnakej štvrti a on ju v detstve často hneval a vysmieval sa jej. Teraz však nastal čas na jej pomstu – môže ho poverovať tými najnepríjemnejšími úlohami, aby si kalich trpkosti vypil až do dna. Ludo nemôže ani ceknúť, pretože by sa jeho podmienka zmenila na tvrdú basu. Ani tu si však nedá pokoj s aférkami a vyspí sa napríklad aj s nymfomanskou matkou jedného z detí. Postupne sa však medzi Ludom a Annou napätie uvoľní, začína sa rozvíjať vzájomná náklonnosť. Keď sa Anne nevydarí schôdzka s mužom, zazvoní u Luda, a nechá sa utešovať. Skončia spolu v posteli a Anna sa nádeja, že by sa z toho mohlo vyvinúť aj čosi viac, ale dožije sa sklamania. Ludo až neskoro zistí, že mu na Anne vlastne veľmi záleží. Podarí sa ju o tom presvedčiť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (107)

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Bál jsem se, že se bude „opakovat“ dějová prázdnota, jako v Kuřeti s ušima, ale opak byl pravdou. Už od začátku zábavné a celkově poučné bez nutnosti zbytečného přehrávání, nebo moralizování. Hrozně se mi líbily moudré proslovy o vztazích obecně - jen jsem souhlasně přikyvoval, ačkoliv vše šlo vstříc vztahům jako takovým, než pouhému nezávaznému povyražení, což je ústřední téma filmu. Dějová linka hrála na emoce hlavně ke konci, ale fungující chemii mezi úhlavní dvojicí nelze upřít. A hudební podkres složený ze známých skladeb? Pro Schweigerovky typické a dělá to víc, než by se mohlo zdát. Pro mě příjemná, romantická komedie na Německo až hollywoodského formátu. Jsem sice na romantiku obecně v současné době alergický, ale tady jsem se nechal smést vlnou. 80% ()

Molikop 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem se po delší době vzepřela své povaze a pustila si jednu z klasických romantických komedií. A opět musím říct, že sem byla velice zklamaná. Děj je plytký a předvídatelný, není ani trochu nápaditý, a nedokáže ničím zaujmout. Dokonce ani hlavní postavy nebyly sympatické a já jako divák sem se nedokázala ztotožnit s jedinou z nich. Tento film sem přetrpěla pouze proto, že sem si slíbila, že ho nebudu odsuzovat, dokud neskočí…mohla sem si ušetřit dalších 90 minut života. ()

Reklama

darkreider 

všetky recenzie používateľa

Čakal som príjemnú romantickú komédiu a dostal som tento paskvil. Dobré vtipy spočítam na jednej ruke a o logickom uvažovaní postáv si môžem nechať zdať. Jednosmerné zameranie "hurá kozy" ma teda moc nebralo a romantika nemá moc vysokú úroveň. Schweiger to tentokrát prestrelil a ešte jasnú 85 minútovku natiahol na dve hodiny. To ma fakt nebaví. ()

Makky 

všetky recenzie používateľa

Neskutočne nevyrovnané. V prvej polovici sa zajkovia hrajú na infantilnú komédiu s maximalizáciou trapnosti, kde nie je hlavným hrdinom dôvod fandiť. Sú nezaujímaví a tak trochu aj lezú na nervy. Film som pozeral na odporúčanie a s vedomím, že je to "pohodový romanťák", som absolútne nerozumel tomu, kde má tá romantika byť. No v druhej polke sa tá nepodarená teenage komédia zmenila na príjemnú romantiku, kde zrazu ústredné duo chytá úplne iný rozmer a zajkovia sa ocitli zrazu tam, kde mali byť celý film. Napriek tomu, že ma film bavil až od polovice a že som ho pozeral na dva krát, to vidím na lepšie tri hviezdy a veľmi rád si pustím aj pokračovanie. ()

Sofia 

všetky recenzie používateľa

Typická Schweigerovina o nenapravitelném proutníkovi, který se jednoho dne zamiluje. Chvílemi romantické, chvílemi vtipné k počůrání (úvodní gag Jürgena Vogela, teorie o tří typech mužů podle jejich přístupu k orálnímu sexu, scéna s taxikářem), ale chvílemi bohužel až moc vulgární a nucené. Til Schweiger jako Ludo sympaťák (zvláště v kombinaci s jeho bláznivým kolegou fotografem), Nora Tschirner v roli Anny příjemně praštěná. Výborný soundtrack v čele s The Killers a One Republic. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (10)

  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené