Reklama

Reklama

Arogantný a sebaistý Ludo Decker (Til Schweiger) je berlínsky bulvárny reportér a denne spolu so svojím fotografom Moritzom (Matthias Schweighöfer) sleduje hviezdy a hviezdičky, aby o nich prinášal najnovšie informácie i klebety v denníku Das Blatt. Svoju prácu často využíva aj na nadväzovania krátkodobých sexuálnych extempore. Samozrejme, že obaja novinári nemôžu chýbať ani vtedy, keď chce Wladimir Klitschko požiadať Yvonne Catterfeldovú o ruku. Keďže paparazzujú, snažia sa zostať neviditeľní. Lenže stane sa niečo neočakávané – Ludo prepadne sklenenou kopulou reštaurácie, kde sedia snúbenci so svojimi priateľmi. Padne rovno do torty a na sebe nemá nič okrem kúpacieho plášťa. Je jasné, že incident sa dostane až pred súd, kde Ludovi naparia odpracovať tristo hodín v družine mládeže. Tam sa Ludo zoznámi s vedúcou Annou Gotzlowskou (Nora Tschirnerová). Anna vyrastala s Ludom v rovnakej štvrti a on ju v detstve často hneval a vysmieval sa jej. Teraz však nastal čas na jej pomstu – môže ho poverovať tými najnepríjemnejšími úlohami, aby si kalich trpkosti vypil až do dna. Ludo nemôže ani ceknúť, pretože by sa jeho podmienka zmenila na tvrdú basu. Ani tu si však nedá pokoj s aférkami a vyspí sa napríklad aj s nymfomanskou matkou jedného z detí. Postupne sa však medzi Ludom a Annou napätie uvoľní, začína sa rozvíjať vzájomná náklonnosť. Keď sa Anne nevydarí schôdzka s mužom, zazvoní u Luda, a nechá sa utešovať. Skončia spolu v posteli a Anna sa nádeja, že by sa z toho mohlo vyvinúť aj čosi viac, ale dožije sa sklamania. Ludo až neskoro zistí, že mu na Anne vlastne veľmi záleží. Podarí sa ju o tom presvedčiť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (107)

stub 

všetky recenzie používateľa

Hrozivě kolísavá kvalita sice v součtu nedává špatný průměr, žel už sama o sobě je zlehka iritující. Navíc mi nevyhovuje šablona "první polovina - humor, druhá polovina - romantika", to už se bude navěky točit jen takhle?? Jednotlivé úseky nicméně nejsou špatné a dost možná by se daly přestříhat do solidního celku. ()

DruidKarel 

všetky recenzie používateľa

846. hodnocený film: Tak tenhle film mi doporučila Patrinka a Venca, kterým se moc líbil. A co na to já? Já jsem byl skutečně nadšenej. Til Schweiger je můj oblíbenej herec a je neskutečně i charismatickej. Film má jednoduchej milostnej příběh a jednoduchou milou zápletku. Hlavní hrdinka je ale navíc půvabná a umí svou roli zahrát více než dobře. Opravdu nechápu lidi, co nemají rádi německý filmy. 5* je pro mě samozřejmostí, protože tenhle film jsem si moc užil a můžu jej směle dál doporučit. 5* ()

Reklama

sulimo 

všetky recenzie používateľa

Hm, docela milá romantika, která rozhodně nenudí. Sice je to krapet kýč, ale to nemění nic na faktu, že se jedná o dobrý film, kde to mezi ústřední dvojicí funguje tak jak má a místy je i dost vtipný a hlavně bych snad jaktěživ nečekala, že jednoho dne v komentáři budu chválit německý romantický film. Sem si myslela, že kombinace kvality, romantiky a Německa neexistuje.....a ono jo. ()

BARWA 

všetky recenzie používateľa

Německá romantická komedie, která se mi jaksi vryla do paměti, ale rozhodně to nebylo tím, že by byla tak úžasná... Na mnoha místech překypovala nadsazenými situacemi, absurdními dialogy a co se týče hlavní hrdinky - protivnější ženskou aby pohledal... Hlavní hrdina, jehož ego dosahuje nebes, se do ní ale stejně zamiluje a bla bla bla, žili šťastně až do smrti... Ale dobře, pobavila jsem se, i když často jsem kroutila hlavou, je-li tohle vůbec možné... ()

Colour 

všetky recenzie používateľa

Vo všeobecnosti nemám rada nemecké "romantické komédie". Prečo? Lebo vo všetkých sa snažia všetky vtipy stavať na sexe a dvojzmyselných narážkach. Bije to do očí, je to zbytočné a od vtipu to má ďaleko. To platí i v tomto filme. Keď to bežalo v telke a pozerala som si v novinách obsah povedala som si, že to môže byť dobré. Nebolo. Má to pár vtipných scén, no tých je tam poskromne. Hlavní hrdinovia sa môžu snažiť ako chcú, no neprehlušia stupiditu a zbytočnosť podaktorých scén. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (10)

  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)
  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)
  • Snímka sa po premiére dostala na 8. miesto v rebríčku najúspešnejších nemeckých filmov od roku 1968. (Karush)

Reklama

Reklama