Reklama

Reklama

Toto je Sparta!

  • Česko Tohle je Sparta! (viac)
Trailer

Parodická verzia príbehu o hrdinskom Leonidasovi a troch stovkách udatných Sparťanov, ktorí do posledného muža padli, aby zabránili invázii armády Peržanov vedenej kráľom Xerxesom... Bitka sa začína! Hrdinský Leonidas, ktorého jedinou zbraňou sú kožené spodky, vedie oddiel trinástich bojovníkov, aby obránil Spartu pred inváziou Peržanov. Namiesto očakávaného Gerarda Butlera sa však do čela oddielu trinástich bojovníkov postaví bývalý Hercules Kevin Sorbo a rady nepriateľov rozšíria Ghost Rider so Shrekom, Rocky Balboa, Transformeri či hrbatá Paris Hilton. Objavia sa ešte aj ďalšie slávne celebrity, ale táto bláznivá paródia ani tie nijak neušetrí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (824)

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Nemám nič proti tomu, ak sa autori paródie rozhodnú parodovať čo najviac, pokiaľ to dáva zmysel. Meet the spartans sa snaží zosmiešniť všetko od najnovších filmov, známych osobností či súťaže American idol, lenže touto násilnou snahou zosmiešňuje hlavne seba. Nieže by sa sem tam neobjavil náznak inteligentnejšieho humoru ale ten je veľmi rýchlo zabitý množstvom fekálnych "vtipov" a nezmyselnou doslovnosťou (asi pre prípad že by bol divák až tak blbý a nepochopil na čo sa naráža). Aj tak som sa pomerne bavil, aj keď trošku iným spôsobom. Ale to že paroduje prechválenú 300 a v mimoriadne prijateľnej dlžke je pre mňa nezanedbateľným pozitívom, ktorý mi bráni hodiť ho do odpadových vôd. A to až tak, že dám lepšiu 1 *. Radšej by som však privítal návrat ku kvalitám Horúcich či Bláznivých striel. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Postarám sa, aby ťa škrtli z dejepisu.“ – „Nech škrtnú. Neviem čítať.“ Mám rád 300 a paródie, takže na MEET THE SPARTANS som sa tešil. Mal som náladu na nechutnú, splaškovú, brutálnu komédiu. Vedel som, do čoho idem. Ale aj tak som sa nebavil. Vtipy sú zbytočne naťahované (skopávanie do jamy) a snímka večne otravuje reklamami (žuvačky, pivo, energetické nápoje) a nezmyselnými tanečnými a speváckymi vystúpeniami (a následným verdiktom poroty). Ak vezmeme do úvahy pozoruhodnú krátkosť (záverečné titulky idú po hodine a piatich minútach, ale trvajú dosť dlho na to, aby film ako-tak spĺňal podmienky pre celovečerák), je to hrozne nudné a nechutné (i na môj vkus - prepichnutie hrbu, hnusný Azamat z BORATA). Otrasne malý rozpočet to definitívne pochoval do biedne plytkého hrobu (minimálne jeden záber s nástupom vojakov sa doslova zopakuje, namiesto 300 vojakov ide do boja 10 atď.). Smial som sa raz za 45 minút (Brad a Angelina, predčasná ejakulácia). ()

Reklama

DaViD´82 odpad!

všetky recenzie používateľa

Chtěl jsem dát aspoň tu jednu čestnou hvězdu za závěrečné titulky, které začnou běžet již (až?) po hodině filmu, ale pak v nich začal zpívat Kevin Sorbo a na to ani "odpad!" není dostatečně výmluvný. PS: A doufám, že dvojka bude o Slávce. Proč by měla být takto všem pro smích (i když tohle slovo je ve spojení s tímhle "filmem" opravdu hodně mimo) jen Spartička? ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tohle je Sparta! No ty vole dva nebo tři fóry mě totálně uzemnili. Zbytek naprostá slabota. Holt se to snaží bejt až moc vtipný a přehnaný a moc to nefunguje. Hlava z toho smíchy fakt nevybouchne, ale na co vy se můžete zaručeně těšit v roce 2014 je další dávka explozivních komentářů od Wacoslava1 to je jistota. Takže tohle není Sparta a jistý spamerský trol považující se za krále Leonidase již na CSFD nefiguruje. Že ten komentář nedává moc smysl? No z toho si nic nedělejte. To je účel. Každopádně u mě to má Tohle je (ne) Sparta za 30% ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Šíleně přeplácaná parodie, ve který se tvůrci snažili dělat si prdel ze všeho možnýho od Britney Spears, přes ošklivku Betty až po American idol a já nevim, čeho všeho ještě a vzniknul z toho takovej podivnej nesourodej slepenec. Několikrát jsem se zasmál, ale jinak většina "vtipů" vůbec vtipnejch nebyla. No aspoň v tom hraje stále krásná Carmen Electra. update: Tak jsem to viděl znovu a musim hvězdičku přihodit. Když jsem to viděl poprvé, tak jsem na to dost nechápavě čuměl a jenom jsem si řikal "Co to kurva je?", protože takovou šílenost jsem fakt nečekal. Na druhej pokus už jsem věděl, co mě čeká, takže jsem si jen chtěl znovu vychutnat těch několik povedenejch vtipů, co jsem si pamatoval. A na druhej pokus mi připadalo, že ty povedený vtipy lehce převažujou nad těma trapnejma. Záplava odpadů mě už ani nepřekvapuje, protože chápu, že někomu tenhle styl humoru moc nesedí. Já zase třeba nepobírám "suchej" humor typu Monty Python a podobně. Jinak moc nechápu, která bukvice mohla nominovat Carmen Electru na Zlatou malinu. Ona je podle mě naprosto skvělá a je to taková ozdoba filmu. 60% ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (13)

  • Snímek se umístil na 11. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Velikost zobáku zabitého tučňáka, který si Leonidas (Sean Maguire) nechá jako přívěsek, neodpovídá původní velikosti. (dc125)

Súvisiace novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (viac)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

11.03.2008

Zdá se, že hollywoodská komedie se probouzí k životu. Samozřejmě teď není řeč o zrůdnostech typu Meet the Spartans a nebo o čemkoliv s Eddiem Murphym či Martinem Lawrencem přesně tento typ filmů… (viac)

Reklama

Reklama