Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na návštevu za Sheldonom prichádza jeho obľúbená a mýtmi opradená babička. Aj keď všetkým hneď padne do oka, Amy s ňou má problém rovnako ako babička s ňou. Nehodlá totiž svojho miláčika dať len tak niekomu. V Amy navyše vidí seba samú, lebo rovnako ako Amy by mohla stráviť život so Sheldonom, aj ona sama s takým človekom žila. Nakoniec ale budú musieť obidve nájsť spoločnú reč. Raj medzitým rieši dilemu. V obchode s komiksmi ho osloví krásna Claire s prosbou o pomoc na jej scenári. Raj v tom ale vidí niečo viac... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (7)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hmmm, za mě byla tedy čtrnáctá epizoda znatelně slabší než předchozí nepřesvědčivý díl. Naprostá většina použitých humorů byla mimo mou zónu zájmu a přehršel vztahového rozpitvávání mi nevyvažovaly žádné geekoviny či nerďárny. Sheldon s novým vláčkem situaci zachránit nemohl, zvlášť když ho ani nevybalil z krabice. Slabota. / Poučení: Nepřeceňuj své síly a schopnosti. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Oh, you are going to love her. She is the kindest, sweetest woman you'll ever meet. Yeah, unless you're a gopher digging up her vegetable garden. In that case, you can expect to have your head bashed in with a shovel." ()

Reklama

Reklama