Reklama

Reklama

Californication - Orgie v Kalifornii

(seriál)
  • Česko Californication (viac)
Trailer 1
USA, (2007–2014), 39 h 37 min (Minutáž: 26–33 min)

Tvorcovia:

Tom Kapinos

Hrajú:

David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martin, Evan Handler, Pamela Adlon, Madeline Zima, Callum Keith Rennie, Rachel Miner, Carla Gallo (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(84)

Sexistický, sarkastický, vtipný a pravdivý obraz toho, ako to môže vo vzťahoch medzi mužmi a ženami chodiť.  David Duchovny ako Hank Moody je autorom úspešnej knihy Boh nás všetkých nenávidí, potom však príde tvorivá kríza, ktorú rieši nekonvenčným spôsobom. Ako na bežiacom páse balí a odkopáva krásne povoľné ženy a prežíva krátkodobé vzťahy, z ktorých máloktorý trvá dlhšie než jednu noc. Jeho družka Karen to už nevydrží a spolu s dospievajúcou dcérou Beccou od neho odíde. Je rozhodnutá vziať si iného muža, aj keď Hank o ňu stále stojí. Hank si uvedomí, o koho vlastne prišiel a usiluje sa získať svoje najbližšie ženy späť, ale drogových a alkoholových večierkov či promiskuitného sexu sa vzdať nechce. Hank je skrátka večný sarkastický rebel a neukojiteľný sexuálny stroj... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa Phillippus k tomuto seriálu (3)

Californication - Orgie v Kalifornii (2007) 

Zábavný, značne presexualizovany seriál. Jednu hviezdičku dávam dole za poslednú, zbytočnú sériu s tým otravným imbecilom Levonom, ktorý skurvil záver skvelého seriálu. ()

Levon (2014) (S07E01) 

Levon je otravný curak, ktorý nikdy nemal zasmradit tento skvelý seriál. Urezat gule! ()

Dcéra (2014) (S07E11) 

Na tejto epizóde je výborne vidieť ako seriál stratil s odchodom Madeleine Martin a ešte viac stratil s príchodom toho curaka Levona. Jeho tulenie sa k Duchovnému je hnusne až perverzne. A to hovoríme o Californication. ()

Súvisiace novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (viac)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (viac)

Reklama

Reklama