Reklama

Reklama

Californication - Orgie v Kalifornii

(seriál)
  • Česko Californication (viac)
Trailer 1
USA, (2007–2014), 39 h 37 min (Minutáž: 26–33 min)

Tvorcovia:

Tom Kapinos

Hrajú:

David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martin, Evan Handler, Pamela Adlon, Madeline Zima, Callum Keith Rennie, Rachel Miner, Carla Gallo (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(84)

Sexistický, sarkastický, vtipný a pravdivý obraz toho, ako to môže vo vzťahoch medzi mužmi a ženami chodiť.  David Duchovny ako Hank Moody je autorom úspešnej knihy Boh nás všetkých nenávidí, potom však príde tvorivá kríza, ktorú rieši nekonvenčným spôsobom. Ako na bežiacom páse balí a odkopáva krásne povoľné ženy a prežíva krátkodobé vzťahy, z ktorých máloktorý trvá dlhšie než jednu noc. Jeho družka Karen to už nevydrží a spolu s dospievajúcou dcérou Beccou od neho odíde. Je rozhodnutá vziať si iného muža, aj keď Hank o ňu stále stojí. Hank si uvedomí, o koho vlastne prišiel a usiluje sa získať svoje najbližšie ženy späť, ale drogových a alkoholových večierkov či promiskuitného sexu sa vzdať nechce. Hank je skrátka večný sarkastický rebel a neukojiteľný sexuálny stroj... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Galéria (1 021)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (viac)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (viac)

Reklama

Reklama