Reklama

Reklama

Agent

(seriál)
  • Česko Status: Nežádoucí (viac)
Trailer
Krimi / Dráma / Thriller / Mysteriózny
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvorcovia:

Matt Nix

Hrajú:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(7) / Epizódy(111)

Obsahy(1)

Agent CIA Michael Westen sa dozvie, že sa z neznámych dôvodov ocitol na čiernej listine – má status „Burn Notice“. Z ničoho nič sa stal nežiaducim, akoby ani neexistoval. Preto musí nájsť nielen nový zmysel života, ale ale aj očistiť si meno a zistiť, kto mu zničil existenciu. Po návrate domov pracuje ako súkromný detektív. Skúma, kto a prečo ho označil za nežiaduceho a využíva svoje špeciálne schopnosti pre pomoc ľuďom v núdzi. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa ELDoctorow k tomuto seriálu (1)

Agent (2007) 

Tak už viem odkiaľ má Bourne všetky svoje triky! Prekvapujúco dobrý oldschoolový seriál, ktorý si ma získal po pár častiach, rovnako ako sprvu nesympatický hlavný hrdina. Natočiť kvalitný, akčný, finančne pomerne nenáročný uzatvorený seriál, ktorý pritom nie je hlúpy, trápny a ako diváka ma neuráža nie je vôbec tak samozrejmé, čo môžeme denne okolo obeda sledovať na väčšine našich staníc. Veľkým plusom je, že sa seriál neberie vážne a človek sa čo to podučí v špiónskom remesle, veď v konečnom dôsledku – nikdy neviete kedy sa to zíde...No a pre fandov milý bonus v podobe účasti Bruce Campbella. ()

Reklama

Reklama