Reklama

Reklama

Série(6) / Epizódy(160)

S ovečkou Shaun vládne na farme chaos! Shaun rozhodne nejde so stádom - práve naopak, stádo sa pod jeho vedením púšťa do rôznych akcií, ktoré pokojné údolie menia na pastvinu plnú zmätku. Shaun s kamarátmi nedáva šancu ani ovčiarskemu psovi Bitzerovi, ktorý sa snaží utajiť, čo všetko sa deje za farmárovým chrbtom. Každý deň prináša nové dobrodružstvá vďaka ovečke Shaun! (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (368)

natalie15 

všetky recenzie používateľa

Tak na toto sa človek môže pozrieť vždy! A o zábavu má postarané:-) Ovečka Shaun je seriál ktorý rieši normálne veci veľmi milou, zábavnou a originálnou cestou. A ja som nevedela že ovce sú tak inteligentné! :-) Ovečke Shaun tie nápady asi nikdy nedojdu, a to ma len teší! Každý diel je veľmi zábavný a milý, a ja som sa do dobrodružstiev týchto ovečiek zamilovala. Niektoré diely sú nezabudnuteľné - napríklad ako tá tučná ovca chudla, ale o tom ako farmár zobral macka tej malej ovečke a tá potom celý čas plakala, chúďa. A Bitzer! To je asi moja druhá najobľúbenejšia postava po Shaun... to ako stále pije kávu... Amen. Krásny, milý, inteligentný a zábavný seriál. 95%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Bééé!" Tak konečně se ovce zbavily své nudné image bečících lenochů. Ovečka Shaun totiž dokáže vše kolem sebe řádně rozpohybovat, a to fyzicky i mozkově, takže o vychytralé nápady i zábavu je řádně postaráno. Zejména mě zaujalo, jak ty ovce řádí, ale při kontrole vždy spolehlivě spí. Potvory. Takže, i když nejsem žádným ortodoxním fandou oživlé plastelíny, tak tohle beru. ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Absolutne genialni zalezitost. K dnesnimu dni ctyricet cca 7 minutovejch epizod a ani jedna neni slaba, samozrejme ne uplne vsechny jsou dokonaly, ale pod nadprumer nespadne zadna, v kazdym dile je nejaka zajimava zapletka a spousta vtipku na zasmani. Navic na plastelinu se desne prijemne kouka a sestava hlavnich hrdinu nema chybu. K tomu si pripoctete paradni, i kdyz misty zbytecne se opakujici hudbu a mame tu jeden z nejlepsich animovanejch serialu. ()

peetrejr 

všetky recenzie používateľa

Úžasná zábava najmä pre najmenších. Je priam komické že detský seriál kde sa nehovorí je na takých vysokých priečkach. No ja určite viem prečo. Nezabudnuteľná animácia a skvelý humor, ktorý pobaví každého. Moje detstvo bolo v podstate Veselá farma, ...A je to!, Tučniaky z Madagaskaru, Tom a Jerry a ešte mnoho ďalších. Odporúčam každému kto má dieťa/deti, pretože zabavia sa aj deti a aj vy. ()

josieaddms 

všetky recenzie používateľa

Mě osobně to moc nebere, ale veškeré děti okolo mně, to zbožňují. Ať už se jedná o mé sourozence, nebo o děti mých známých. Všechny když se pustí Ovečka Shaun, sedí před televizí s pusou dokořán, a nemohou z ní spustit oči. Mně se líbí námět, o podnikavé ovečce která vždycky něco provede, a pak se to snaží nějakým způsobem napravit. Je to trochu absurdní, ale opravdu je tam většinou čemu se zasmát. Navíc Shaun stejně jako Gromit (od stejných tvůrců) má velmi dobře zvládnutou mimiku, což je zdrojem těch nejlepších vtipů. Navíc to má pěkný švih, a není to úplně pitomé. Což je v dnešní tvorbě věcí pro děti slušná změna. ()

Galéria (328)

Zaujímavosti (6)

  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama