Reklama

Reklama

Majstri podvodu

(seriál)
  • Slovensko Podvodníci v akcii (viac)
všetky plagáty
TV spot 2
Veľká Británia, (2006–2012), 54 h (Minutáž: 30–60 min)

Hrajú:

Alexis Conran, R. Paul Wilson, Jessica-Jane Stafford, Dean Lennox Kelly, Paul Nicholls, Frank W. Abagnale Jr., Joanna Page, Abigail Evelyn Titmuss (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(107)

Obsahy(1)

Alex, Jess a Paul jsou profesionální podvodníci. Ukáží vám jak je možné ošidit lidi o peníze díky jejich důvěřivosti, nepozornosti nebo dobrotě. Uvidíte jak klasické triky, které podvodníci používají již odpradávna, tak podvody využívající moderní techniku. Vše se odehrává pod dohledem skrytých kamer a je tedy naprosto autentické. Jess využívá při podvodech své přitažlivosti, Alex dokáže umluvit kohokoliv k čemukoliv a Paul má encyklopedické znalosti podvodů. Dohromady tvoří sehraný tým Mistrů švindlu. (FrodoF)

(viac)

Videá (2)

TV spot 2

Recenzie (87)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Mne osobne to prišlo ako zaujímavé, ale niekedy nie celkom reálne. Možno sa niektoré z tých vecí niekomu podarili, ale bolo tam veľa podvodov, ktoré by sa už dnes nedali tak ľahko zopakovať, hlavne nie tie v kasínach. Jeden z najväčších dôvodov, prečo som to pozeral bola Jessica Jane Clement. Ona v tejto bizardnej trojke vynikala. Veľa nových trikov som sa tam naučil, veľa zabavil, ale veľa nezapamätal. Bolo toho na mňa veľa, nesystémovo a málo k daným švindľom. Musím však uznať, že to bol vysoko kvalitný program. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

"A nezabúdajte. Keď to znie príliš dobre na to aby to bola pravda, tak to zrejme pravda nie je." Originálny dokument, ktorý keď si správne spomínam chodieval poobede na STV. Spôsobov, ako podvodníci vedeli jednoducho a účinne napáliť ľudí bolo nekonečne veľa a väčšinu z nich naozaj stálo zato vidieť. Klobúk dole pred triom predvádzajúcim podvody, z ktorých boli všetci naozaj veľmi presvedčiví, autentickí a vďaka ktorým možno veľa divákov predišlo podobným nepríjemnostiam v reálnom živote. Alebo aj veľa začínajúcich podvodníkov získalo inšpiráciu...75% ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Po prvých dieloch nadšenie, ktoré ale opadá pri čiastočnom opakovaní podvodov. Obchodnícke triky bývajú geniálne, občas sa objaví sprosté vykradnutie bytu pomocou univerzálneho kľúča, ale skoro vždy sa pracuje s psychológiou obetí. Krčmové a kaviarenské triky za drink, kde sa akurát využívajú základné fyzikálne zákony, patria do trochu nižšej cenovej skupiny, ako má predstavovať tento seriál. Aj keď ich robí luxusná kočka, ktorá tu na ČSFD síce nemá veľkú galériu, ale po malom rešerši na internete celkom rada odhaľuje nielen svoje podvodnícke triky. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nebyť tam tej brutálnej blondýny, dal by som minimálne o jednu hviezdu menej. Takže na vačšinu podvodov potrebujete niekoho rovnako sexy a občas aj nejakú tú poriadnu prípravu, takže nie je to až tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Ale ako sa luxusne naobedovať skoro zadarmo, to môže vyjsť každému blbcovi. Len ak vás náhodou pristihnú, tak to už seriál nerieši. Takže radšej nič neskúšajte. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Neokoukaný seriál s mladou sympatickou trojkou profesionálních podvodníků. Je pravda, že občas příběh působí nahraně a někdy ze sebe nachytaní lidé udělají opravdu hlupáky..ať je to nahrané nebo není, je to zajímavé a snad i poučné..Dobrá přípomínka od Mattyho, že Mistři švindlu poslouží nejen obětem, ale také podvodníkům. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Alex vystupuje v seriálu trefně pod jménem Ian Steel. Výslovnost tohoto jména je hodně podobná slovnímu spojením "I steal", což v překladu znamená "kradu." (markul)
  • Paul často pracuje jako poradce pro kasína v Las Vegas. (markul)

Reklama

Reklama