Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Obľúbené seriály (10)

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

Squely pohled do realne politiky z druhe strany barikady, kam vetsinou normalni smrtelnik nedohledne. Po shlednuti tototo serialu jsem prestal sledovat jakekoli zpravy - je to uz jaksi zbytecne.

Hale and Pace

Hale and Pace (1988)

10/10 Totalni Britsky humor autorske dvojice jdouci ve stopach MPFC a Bennyho Hilla - squela zabava i kdyz ne pro kazdeho... ;]] Pravda jsou scenky slabsi, ale to uz se jaksi u TV serie da ocekavat - ale moc jich neni - jako v Gorodku ;]] Nostalgie: To cumis na me? Steeve - Franku - Steeve - Franku Ty - sem - hned! O Fidorku! Jste nervozni? Opeprit? A tady je jeden... a tady taky jeden... Vole Jade... Ahoj Johny, ahoj Billy, ahojka vsichni Rundu-na-me fobie Musis si nosit praci domu? ... Kdy bude DVD??? ... Bollocks!!!

Taká normálna rodinka

Taká normálna rodinka (1971)

Takova normalizacni rodinka, jaka nema v dejinach ceskeho komedialniho serialu vaznejsi konkurenci. Takove slehy, co se promitnou zde, aby clovek pohledal. Squele!!!

Futurama

Futurama (1999)

10/10 The best of americka animace/humor poslednich 30 let. Matt je buch! Takto ryt do amiku si nedovoli ani Moore. Dokonce i AlGore pouzil do sveho ekofilmu cast z Futuramy!

Beavis a Butt-Head

Beavis a Butt-Head (1993)

Ano, ano, presne takovi jsme byli, kdyz jsme jeste byli mladi a krasni... Kazdy chtel skorovat, uzivat zakazane latky, delat si posmech z ostatnich nevyvinutych jedincu a divat se na kabelovou televizi - a pak z toho nekteri vyrosli a stali se serioznimi obcany - hnus!!! Jestlize nahodou nekde sezenete, nenechte si ujit - aspon ten "celovecerak" B&B do America nebo nekterou z PC her. Ale pravda jako v kazdem serialu se strida obdobi tucnych krav s obdobim chudym. Stejne je to nejspis to nejlepsi, co vyslo z MTV....I am cornholio!!!

Ženatý so záväzkami

Ženatý so záväzkami (1987)

Bohuzel tento serial vychazi, stejne jako Simpsoni, z realneho zivota, ktery je sice drsny, ale vetsinou pro druhe k smichu.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

10/10 Desitky davam opravdu malokdy, povsem za genitalni angolsky humr zpodporeny vyhornym cadskym dampingem, nelze jinak nez podelit hodnoceni nejsussi. Bodre podoledne!

Mestečko South Park

Mestečko South Park (1997)

Zpocatku jsem tento serial nenavidel a nejak nechapal, prestoze animaky zboznuju, co je na nem tak vtipneho (videl jsem ho tak 2x kolem pulnoci, kdyz ho davali na nestatni televizi) a zavrhl ho stejne jako spoustu dalsich veci, co musi sledovat clovek aby byl IN a surfoval na vlne doby. Po letech jsem se k nemu dostal v DivX a hle - je to opravdu ukrutny narez - pravda prvni serie je opravdu nejlepsi a pak se stridaji dobre dily s horsimi, ale na druhe strane drzi si to jakys takys standard, stejne jako starsi bratr "To uz bylo v Simpsonech". U nekterych dilu vstavam z podlahove kreci az po titulkach - trebas Vulcano....

Majstri podvodu

Majstri podvodu (2006)

10/10 Hodne inspirativni navod jak si v dobe krize privydelat ;]] No a myslim tim cestnejsim a pracovitejsim zpusobem nez vstoupenim do politiky... Docela by me zajimaly informace ze zakulisi, jako treba kolikrat to zkouseli nez se to povedlo, protoze nebudou vsichni lidi uplni tupani, kolikrat museli byt hospitalizovani po inzultaci nekterym z postizenych, kolik bylo tech, ktere obrali a nenahlasili - prece jenom musi ten porad z neceho financovat, ze? Je tu nekolik druhu podvodu, ale jak soucitit s nekym postizenym - chamtivym a amoralnim, kdo vubec nepatra jestli jsou v nalezene penezence nejake doklady nebo ze vydela na zoufale situaci druheno... Huste scamy: pichle kolo na dalnici, falesna pokladna, system, jime zdarma,...