Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 1

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (282)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tak béčkový „akční“ thriller, který zrovna dvakrát nepotěší, ale mne ani nezklamal. Solidní herecké obsazení ovšem mohlo nabídnout mnohem lepší podívanou, některá herecká „esa“ zde nedostali moc prostoru a díky sekanému střihu, tvůrci vždycky típli slibně se rozjíždějící akci. Je však pravdou, že samotný scénář mohl určitě nabrat na pestrosti, stejně jako si to chtělo více pohrát s charakteristikami jednotlivých postav. 50% ()

HAL 

všetky recenzie používateľa

Příšerná sračka neuvěřitelně mrhající hereckým potenciálem, která je ještě dementnější než takový The Tournament - jenže tam kde ten nabíral body za přímočarou řežbu, nenabízí Armored nic než otravné plkání o tom jak jsou ti kluci zlodějský vlastně hodný, což zabere půlku filmu, a pak ve zbytku hnípání se v tom že možná nejsou tak úplně hodný, ale každopádně jsou úplně blbí a dělají věci kterým se o logičnosti ani nesnilo. A říkat že režisér za to nemůže, protože je to mizerné hlavně scénářem, není tak docela pravdivé, protože ani on se krom pár kamerových blbinek ničím aspoň trochu zajímavým nepředvedl... takže od Predators teď nečekám vůbec nic dobrého. Btw už dlouho se mi nestalo že bych tak nepokrytě fandil záporákům a tak moc opovrhoval hlavním hrdinou. Horší 3/10 ()

Reklama

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Scénář je hodně špatný, ale hodně nahoru to táhne výtečné obsazení a solidní povedení. Antal zachraňuje co se dá a i přes totální blbosti (typu proč týpek z bouchačkou nezastřelí hlavního hrdinu) jsem se pěkně pobavil. Laurence Fishburne vysloveně září (víc takových rolí) a i Matt Dillon je tu za borce. Těm dvěma jsem fandil mnohem víc než tomu česnému debilovi s nezaplacenou hypotékou. Žádní padouši nejsou. ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Chvílemi o vypadá dost obstojně, ale hned to přebije nějaká podpásová nelogičnost. Postavy se chovají nelogicky, ale i přes to je dost zábavné a akční. Je to nabito opravdu hordou známých jmen, ale ty také předvádějí své standardy. Nebýt toho stupidního "happy endu", tak je to možná o stupínek lepší. Mezi dvěmi a třemi hvězdami, zaokrouhleno nahoru. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama