Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 1

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (282)

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Opancierované, nepriestrelné a ťažkotonážne béčko s logickými defektami a nevyužitým hereckým ansámblom. Na nejakú hlbokú psychológiu sa to síce tiež určite nehrá, keď zo spočiatku kámošov "securitakov" sa lusknutím prsta stávajú vymätení psychopati, čo ako dostihové kone s klapkami na očiach vidia pred sebou len peniaze, ale kto by to riešil. Hlavné je, že sa stále niečo deje. A akciu, k tej sa Antal s kamerou určite postaviť vie, čo predvedie minimálne v záverečnej akčnej "real-time" polhodinke... ()

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru-perfektní, napínavá a řemeslně zvládnutá jednorázovka s obsazením, o kterém si nejeden prázdninový trhák může nechat akorát tak zdát sladké sny........ Argumenty haterů neberu=Hledat a vyžadovat logiku u takového filmu je jako hledat a vyžadovat logiku u smrtonosných zbraní, Policajtů z Beverly Hills nebo jiných osmdesátkových cool krimiakčňáků...takže..... ()

Reklama

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Tak ako to v B-ckovych vodach doplavalo, tak v rovnakej kategorii aj odplavalo. Inymi slovami, Antal sa v hollywoodskej produkcii rysuje ako rutinny reziser, ktory scenar s plnych balikom nelogickosti vie obstojne ukocirovat do tej miery, ze hoc nad logikou opravnene mavnete rukou, tak nad zvyskom minimalne nezaspite a na jedno pozretie aj bez ujmy obstojite. ()

O´Neill 

všetky recenzie používateľa

Po prvních dvaceti minutách si říkám, že to může být hodně zajímavé. Po prvních 40ti minutách si říkám, že by další loupež po italsku? Po skončení si říkám - WTF?! Celý tenhle film je totiž špatný. Místo toho, aby byl zaměřen na geniální provedení fingované loupeže, vydá se opačným směrem, a celý potenciál filmu potom jde do kytek. Mohlo to být dost dobré, celé to ovšem zkrachuje na tom, že se hlavní hrdina zamkne v dodávce, a zbytek party se tam snaží dostat. Herci jsou jediným plusem tohoto filmu...Slabé tři hvězdy. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Hlavní otázka zní : Jak se mohl zadlužený Hackett, který byl i obviněn z krádeží aut, dostat do firmy, která převáží peníze. A vůbec, proč se tolik zaměstnanců rozhodla takhle degradovat na obyčejné zloděje. A ještě jedna poznámka, ukrást státní rezervu je horší než někoho zabít, zde už hrdinství nepomůže. Nebylo komu fandit a tak jsem čekal zda náhodou všichni nezemřou. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama