Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Česko Arthur a Maltazardova pomsta (viac)
Trailer 2

Artur (Freddie Highmore) má radosť, pretože dnes večer sa naposledy môže vrátiť do ríše Minimojov a stretnúť sa tam s princeznou Seleniou. Minimojovia na jeho počesť chystajú veľkú hostinu a princezná si na túto príležitosť pripravila šaty z ružových okvetných lístkov. Arturov otec (Robert Stanton) si ako naschvál vybral dlho očakávaný deň na to, aby oznámil skrátenie pobytu v babičkinom dome. A práve v okamihu, keď sú na odchode, vloží malý pavúk Arturovi do ruky zrnko ryže, na ktorom je napísané SOS. Niet pochýb o tom, že princezná Selenia je v nebezpečenstve. Artur neváha ani minútu a ponáhľa sa ju zachrániť, aj keď si to vyžaduje veľkú mieru improvizácie a rizika, pád po hlave, zrážku s Krobovou jeddnotkou zo Siedmich kráľovstiev, záchranu kože Betamech, boj s potkanmi, žabami a chlpatými pavúkmi... A to všetko preto, aby po príjazde do dedinky Minimojov zistil, že nikto z obyvateľov mu prosbu o pomoc neposlal. Kto teda vymyslel takú prefíkanú pascu? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

alt_man

alt_man (hodnotenie, recenzie)

Odpad za angažování Mii Farrow. Abyste věděli, jak chutná vaše vlastní medicína.

lepo

lepo (hodnotenie, recenzie)

Bohužiaľ, musím sa pridať k davovej väčšine , že Maltazardova pomsta, je viditeľne slabšia ako jej predchodca, i keď v týchto voľných pokračovaniach sa to stáva a je pre mňa miernym sklamaním. Princezná Selénia - ústredná postavička príbehu bola na "plátne" neuveriteľných 13 min. a 37 sec., čo je podľa môjho názoru neskutočne málo a zrejme to nevoňalo ani Arthurovi. Z krásnej rozprávočky z prvej časti sa nám vyvinula akási soft-paródia na Star Wars s kasínami a la Las Vegas, ktoré ubrali tomuto dielku na jeho infantilnosti. Tak isto dejová línia je veľmi úbohá. Takže páni tvorcovia - "Pandorinina skrinka je otvorená a Maltazard je medzi ľuďmi, dúfam že 3-ku nasmerujete na správnu koľaj."

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

luculi

luculi (hodnotenie, recenzie)

no teda nic moc, devadesta minut o nicem, luc besson proste natocil film s tim, ze to rozjede az v pokracovani, takze bez tretiho filmu nema smysl to sledovat...

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Teres

Teres (hodnotenie, recenzie)

Pedestrian: Proč? Na to, že sem se na jedničku do kina vůbec netěšila, mě nadchla, tak doufám, že dvojka bude stejně dobrá.
I Knížky jsou dobré =)

Reklama

Reklama