Reklama

Reklama

Vytunuj mi fáro

(relácia)
  • Česko Vyšperkuj mi káru (viac)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (103)

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Pimp My Ride som začal pozerať iba kvôli Xzibitovi. Vôbec niesom fanúšik aut, no myslím že relácia môže sadnúť aj nezainteresovanému divákovi. Ide hlavne o zábavu a na MTV nebolo veľa programov pri ktorých by som si nezanadával. Niektoré vylepšenia aut sú skvelé a nikdy by vás nenapadlo že je to vôbec možné. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Na programoch MTV sa mi páči, že dávajú možnosť ľuďom z ulice na dosiahnutie niektorého zo svojich snov. Že je stanica ochotná zaplatiť jednému vylosovanému súťažiacemu desaťtisíce dolárov trebárs na tunning ojazdeného auta. A to podľa jeho predstáv, ktoré im vopred povie. Má rád hudbu? Bude mať v kufri super reprákovú zostavu atď. Takýto typ reality show má svoj zmysel. Na rozdiel od tých našich. ()

Reklama

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Porovnanie Pimp my Ride a Originálov na cestách vyznieva lepšie skôr pre Originály. Uznávam, že charizmatický Xzibit môže byť dostatočným lákadlom pre diváka, lenže celá prezentácia premeny auta zaváňa takým tým MTV nádychom. Najvác trapnosť je ked sa majiteľ dotyčného autíčka thanksuje MTV, že mu umožnila premenu. Ale pretože autíčka sú vytunené fantasticky a štýlovo, dávam Xzibitovej garáži tri čisté zásahy. ()

foundation 

všetky recenzie používateľa

Chvilu to bola sranda bohuzial Xzibitov ksicht a stale dookola tie iste veci zacnu po case skor nudit ako bavit. Niektore diely vyborne niektore velmi slabe. Ked nahodou nebolo co robit v poobednajsich hodinach a preklikal som sa az k MTV tak som si to pozrel ale o nejakom pravidelnom sledovani alebo vzruseni z toho serialu nemoze byt ani reci. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

No konečne to sem niekto pridal. :-) Asi najlepší program na MTV, kde Vám partička drsných tučných černochov na čele s XZIBITom "vytuní" káru tak, že z nej utečie aj domáci potkan skrývajúci sa v podvozku. :-) Škoda, že neoperujú aj v našom meste, moja stará zhrdzavená škodovka by možno skončila ako "BUCKov kundolap". :-)))) TECHNICKÁ POZNÁMKA: PARAMOUNT to aj s kompletnou českou podporou vydal na DVD. Ale v našich končinách na jeho získanie zabudnite. (20.7.2007) ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (16)

  • Mnoho z účastníkov bolo nakoniec prekvapených, že tieto modifikácie neboli tak zdarma, ako šou prezentovala. Keďže šou platila za dané súčiastky a modifikácie, niektoré inštitúcie Daňových úradov museli tým pádom zdaňovať účastníkov, podobne ako v prípade výhry napr. v nejakej televíznej kvízovej šou. Federálnym a štátnym inštitúciám boli nahlasované trhové hodnoty každej jednej súčiastky, čo malo za následok, že mnohí účastníci vyfasovali niekoľkotisícové príkazy na zaplatenie dane. (Real Tom Hardy)
  • V prvej, špeciálnej epizóde šiestej série s názvom "Where are they now" ("Kde sú teraz") sme sa mali možnosť dozvedieť, že počas doby úpravy bolo majiteľom zapožičané iné auto. Zobrazovali takisto najobľúbenejšie autá a ich majiteľov v krátkom rozhovore. Medzi nimi bol aj rekordman, ktorému tuningovali jeho nabúrané auto, ktoré po úprave nielenže takmer okamžite zničil, ale do pätnástich minút stihol havarovať aj s požičaným autom. (PATWIST)
  • Na show také odkazují pořady Pimp My Room (vysíláno MTV v Nizozemí), Pimp My Wheels (upravování motorek - MTV Itálie), Pimp My Fahrrad (upravování kol) a Pimp My Whatever (doslova upravování čehokoliv - oboje MTV Německo). (Sony1994)

Reklama

Reklama