Reklama

Reklama

Joe Kingman (Dwayne „The Rock“ Johnson) je ten najtvrdší hráč amerického futbalu, akého si len dokáže človek predstaviť. Má všetko – slávu, rešpekt spoluhráčov, vypracované svaly a ženy po ňom šalejú – vrátane malého dievčatka Payton (Madison Pettisová), ktorá jedného dňa zazvoní na jeho dvere a predstaví sa pomerne nezvyklou vetou: Som tvoja dcéra. Spočiatku je z toho Joe riadne zaskočený, ale napkon si uvedomí, že to môže byť aj pravda a zodpovedne sa ujme starostlivosti o Payton, kým sa jej mamička nevráti. Spočiatku však nič nefunguje tak, ako si predstavuje. Napokon si vypočuje Paytoninu túžbu a zapíše ju do baletného programu. Tam sa zoznámi s Monique, ktorá mu vysvetlí, ako sa má o dieťa starať. To však je stále iba začiatok všetkých problémov a nečakaných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (219)

corona 

všetky recenzie používateľa

Každý veľký akčný hrdina má občas slabú chvíľku, Arniemu prerastaly cez hlavu deti v škôlke, Sly nezvládal mamičku, Vina dala do pozoru rodina plná detí a Jackie musel zachraňovať nemluvňa, no tento pokus bol si najhorší. The Rock (aj keď si tak už nehovorí) by sa mal radšej vrátiť k tomu, čo mu ide najlepšie a to mlátiť ľudí a rozbíjať majetok, mňa to jeho veľmi oceňované herecké umenie, v tomto filme nejako minulo. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Není to ani zdaleka nejlepší a nejzábavnější film The Rocka. Přesto to má daleko do průšvihu Vina Diesela v Ochránci. Je to solidní rodinný snímek přesně z produkce Disneyho a přesně taková, na kterou může jít celá rodina. Chlapi si užijí totálně nabušeného Rocka (takový snad ještě nebyl, bicáky skoro jak Arnie a herecky určitě lepší) a krásné Roselyny Sanchez, dívenky budou sympatizovat s malou a neodolatelnou Madison Pettis a ženy si také něco najdou. Kromě špetky humoru je tu i pár sportovních záběrů, ale ty stojí za prd. Ačkoliv něco takového začal Arnold natáčet až skoro v padesáti, Rockovi to sluší i dříve. Přesto by to chtělo zase nějakou pořádnou nakládačku. Co nepotěšilo? Hlavně to, jak příšerně vypadá kdysi sympatická Kyra Sedgwick. Hudba: Nathan Wang ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Bylo to docela fajn, i když podobný komedie, ve kterých se akční borec musí starat o jednoho či více capartů moc nemusim. The Rock to ale prostě utáhne a to i přesto, že se v komediích až moc zaškatulkovává, což je u něj škoda. Ale jak říkám bylo to fajn, hezky to uteklo, ta malá holka nebyla nijak zvlášť protivná, místy jsem se dost dobře pobavil a zaujala také seriálová Kyra Sedgwick. No a dětem se to bude líbit ještě víc. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Disney servíruje ďalšiu zo svojich povestných rodinných komédií. Podarilo sa im zlanáriť na svoju rodinú stranu, wrestlera, alias kráľa škorpióna alias neoficiálneho krála akčných filmov Dwayna The Rock Johnsona. Komediálny telent je u Johnsona nesporný a tiež sa dá rozprávať aj o určitom hereckom talente a aj keď je tento film klišovitý a priveľmi cukrový a celkovo rodinný ak nie detský práve Johnsonova charizma spôsobuje že je tento film dopozeraťeľný aj pre dospelejších, pretože je ksichty a pohyby sú znamenité. Disney sa dal na propagáciu a vo svojom diele je to preplnené odkazmy na disneyho seriály, Hannah montana ktorej piesne zaznú v pozadí a tak isto sa na chvíľu objaví znelka seriálu v tv. Madison Pettis ako Johnsonova dcéra je roztomilá a hádže tie svoje kukuče. Ostatné postavy sucks!! Fickman natočil skrátka rodinú zábavku. Celkovo vzaté začiatok bol príšerný a priznám sa že prvú pol hodinu kde dej nesmeroval nikam a bolo to len hlúpe otukávanie medzi otcom a dcérou mal som chuť to vypnúť ale druhá polovica je svieža a klišovitá takže sa to dopozerať dalo. Maličká jednohubka ktorá neuškodí ale ani neprinesie veľký zážitok. Osobne sa teším kedy The Rock opäť nakope niekomu riť, než aby tancoval balet. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (20)

  • Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman) sa v mladosti skutočne venoval americkému futbalu. (ywo666)
  • Slovo „rock“ sa vo filme niekoľkokrát spomína ako prídavné meno k postave Joea, keďže herec Dwayne Johnson sa volá „The Rock“. (Zeker)
  • Film mal odhadovaný rozpočet 22 miliónov dolárov, ktoré zarobil hneď počas prvého týždňa v USA. (Zeker)

Reklama

Reklama