Reklama

Reklama

Scott Pilgrim (Michael Cera) nikdy nemal problém s balením dievčat. Naopak, ďaleko ťažšie bolo sa ich zbaviť. Od dievčaťa, ktoré mu zlomilo srdce - a teraz je späť v meste - po pubertálne chvenie, ktoré ním otriaslo, keď mu na kolieskových korčuliach vstúpila do života Ramona (Mary Elizabeth Winstead), to v láske nemal ľahké. Scott však čoskoro zisťuje, že jeho vysnívané dievča má veľmi neobvyklé bremeno: podlý spolok bývalých partnerov, ktorí ovládajú jej milostný život a urobia čokoľvek, aby odstránili každého nového nápadníka. Vo chvíli, keď sa začne Scott s Ramonou zbližovať, objaví sa na scéne krutá zberba z jej minulosti - neslávne známy skateboardista, vegánska rocková hviezda alebo hrôzostrašné jednovaječné dvojčatá. V snahe získať právo na svoju lásku ich Scott bude musieť všetkých zničiť, skôr, ako oni zničia jeho. (TV Dajto)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (1 579)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúco natočená a bravúrne zostrihaná surrealistická videohra. Druhá vrstva, ktorá by pomohla zžiť sa s postavami, však celkom chýba. Cera hrá zas a opäť toho istého otravného lúzra a z duše som mu prial, aby ho niektorý z tých ex rozbil na prach. Navyše to negraduje, takže záverečný fight už som celkom odzíval. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Nigel Godrich: 1. We Are Sex Bob-Omb - Sex Bob-Omb ,2. Scott Pilgrim - Plumtree ,3. I Heard Ramona Sing - Frank Black ,4. By Your Side - Beachwood Sparks ,5. O Katrina! - Black Lips ,6. I'm So Sad, So Very, Very, Sad - Crash and the Boys ,7. We Hate You Please Die - Crash and the Boys ,8. Garbage Truck - Sex Bob-Omb ,9. Teenage Dream - T. Rex ,10. Sleazy Bed Track - The Bluetones ,11. It's Getting Boring By The Sea - Blood Red Shoes ,12. Black Sheep - Metric ,13. Threshold - Sex Bob-Omb ,14. Anthems For A Seventeen Year Old Gir - Broken Social Scene ,15. Under My - Thumb ,16. Ramona (Acoustic Version) ,17. Ramona - Beck ,18. Summertime - Sex Bob-Omb ,19. Threshold (8 Bit) - Brian Lebarton, ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Edgar Wright po americky. Ono vo svojom vnútri je film presne taký, ako som ho očakával, a aký je Wrightov nezameniteľný rukopis. Konieckoncov, tak originálny snímok vo svojej vizuálnej a technickej stránke sa dnes vidí raz-dvakrát za rok. Wrightovi sa po tejto stránke vydaril každý kúsok, každá vychytávka, každý efekt a film bol vycipkaný ako vianočný stromček. Nápady z neho sršili jedna radosť, vtipné postrehy a dialógy boli perfektne vypointované. Ale popri všetkých tých svižných veciach ma tá miestami až salámovitosť deja nechávala chladným. Príbeh na hranici infantilnosti neprebili ani dokonale hrajúci herci a aspoň od záveru som čakal poriadnu ranu na záver, ktorá by ma predsa len dokázala presvedčiť o štvrtej hviezdičke. Tá neprišla a ja sa s miernym sklamaním tentokrát po dlhej dobe pri takto vychválenom filme nezhodujem s nadšením ostatných. 70%. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Nápadité a originální. Herci docela fajn. Nejlepší je roztomilá číňanka. Ale prostě mě to moc nebavilo. Úžasné momenty se střídají s vatou a rozhodně se víc pobavim s klukama u Tekkena nebo i u starýho Mortal Kombatu, než u tohoto filmu. Záměr byl chvályhodný a Edgar Wright je megaborec, ale jeho předchozí filmy mám radši. ()

Tyler 

všetky recenzie používateľa

Film, v němž hlavní hrdina před půvabnou čínskou středoškolačkou jménem Knives (yes!!) dá přednost jakési Ramoně, která ani netuší, jakou barvu vlasů nebo jakého kluka to vlastně chce, si komentář snad ani nezaslouží... Takže jen ve zkratce - v jednotlivostech bezvadné, přehršel výborných nápadů a drobností, ve výsledku roztahaná jednohubka s nepříliš sympatickou ústřední dvojicí. Hudba, Kieran Culkin a úvodní logo Universalu na jedničku. ()

Galéria (140)

Zaujímavosti (67)

  • Ellen Wong (Knives Chau) sama vytvořila pro svou postavu tričko "Sex Bob-Omb". (Othello)
  • Když Scott Pilgrim (Michael Cera) během finálního souboje mluví s Knives Chau (Ellen Wong), na pozadí hraje píseň kapely Broken Social Scene s názvem "Anthems for Seventeen Year Old Girl", která je v této scéně jednou z mnoha narážek na věk Knives. (Othello)

Súvisiace novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (viac)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (viac)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (viac)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (viac)

Reklama

Reklama