Reklama

Reklama

Rallye smrti

  • Česko Rallye smrti (viac)
Trailer 2

Internetové stránky projektu Rallye smrti patria k tým najnavštevovanejším. Beží na nich online najbrutálnejších pretekov v histórii. Ich aktérmi sú „obyvatelia“ jednej z najťažších amerických väzníc. Pravidlá sú jednoduché- rýchlo, divoko a čo najbezohľadnejšie dôjsť do cieľa ako prvý. Stačí päťkrát vyhrať a namiesto medaily dostane pretekár to najcennejšie - slobodu. Prehrať však väčšinou znamená zomrieť - v horiacom vraku auta, pod kolesami silnejšieho súpera alebo s guľkou v hlave. Strieľanie čímkoľvek je totiž počas preteku povolené. Jensen Ames, bývalý slávny automobilový pretekár sa dostal za mreže za vraždu manželky, ktorú však nespáchal. Bezškrupulózna riaditeľka väznice Hennesseyová sa rozhodne, že Ames si navlečie masku legendárneho pretekára Frankensteina, ktorý pri posledných pretekoch zahynul, o čom verejnosť zatiaľ nevie. Sľúbi Frankovi, že za výhru sa dostane na slobodu. Frank zatiaľ netuší, čo všetko ho čaká. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (1 087)

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Akcia je veľmi dobrá a bol som milo prekvapený aj demoláciou áut. Nechýba tomu nápaditosť a celý pretek pôsobí hravo (tvorcovia sa iste dobre bavili). Omáčka okolo toho však nie je veľmi zaujímavá. Hudba mohla byť nadupanejšia, predsa len sa nejaký ten metal ku rýchlim obrneným kovovým monštrám hodí viac ako Hip-Hop. Nájde sa tu aj pár siláckych rečí. Také je už však béčko. Je síce blbé, ale solídne natočené a aj napriek pár neduhom - baví. Takú chuť mám po filme na poriadnu jazdu, ale kde zohnať guľomety? kua!...60% ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Podařené béčko, kde svalovci závodí v autech, ve kterých bych se konečně nebál vyjet na české silnice. Stathamovo svalstvo mi navíc zase přihrálo myšlenku na to, že by mé novoroční přecevzetí mělo obsahovat i pravidelnější návštěvu posilovny. Jinak pan Anderson se vyznamenal, všechno mu šlape na jedničku (béčkovou jedničku), ale na to bych mu odpustil AVP se ještě bude muset snažit. A kdo by to byl řekl, ale Joan Allen jako ředitelka svou hrůzostrašností strčila do kapsy i všechny ty navigátorské krásky. ()

Reklama

ripo 

všetky recenzie používateľa

Tak toto tu už bolo ..... Nie raz som si povedal pri sledovaní tohoto filmu. Drsná Vandammovka z väzenia, alebo Obojok s Rutgerom Hauerom , alebo zo všetkého najviac Gibsonov Mad Max ? Olúpať, prebaliť, primaľovať, zabaliť a dať do vitríny. To spravil režisér W.S.Anderson ... akoby mu chýbal dobrý námet, alebo mu už došla šťava. (Dve scény z filmu stáli za povšimnutie : prvý kontakt Jasona so svojou celou (".... uklouzli...") a brutálne vykončenie obrneného krížnika...) ()

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Paul Anderson se spřáhnul s Rogerem Cormanem a výsledkem je třeskutá předělávka kultovního Death race 2000, ve které to do sebe perou vězni odsouzení na smrt v rytmu řízných kytar a klipového střihu. Je to videohra se vším všudy (sbírání zbraní a štítů), ale projednou divákovi rozhodně joystick nechybí, poněvadž hrdinové sestoupili z plakátů klasických ‚racing games‘ a jezdí tak rychle, až zapomente, že to mělo i nějaké kecy, které měly rámovat děj. Anderson překročil vlastní stín i všechna očekávání a natočil svůj nejzábavnější, nejúchylnější a hlavně nejlepší film, který ho opravňuje k tomu, aby si podal ruku s Neilem Marshallem a zároveň nakopal do prdele Wachowské. PS: Ta destrukce kamionu konkuruje i Chrisu Nolanovi. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Na ostrove Terminal je zriadené prísne strážené väzenie z ktorého sa vysielajú online súboje väzňov. Bojujú na život a na smrť, pre pobavenie platiacich divákov. Sledovanosť dosahuje rekordné hodnoty. Sú to novodobí gladiatori a ostrov Terminal sa stal ich Koloseom. Diváci však vyžadujú stále viacej a viacej akcie, násilia, vzrušenia a zábavy. A tak sa zrodil neúprosný závod ozbojených a opancierovaných automobilov. Brutálna "Rallye smrti". Death Race! **** ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (41)

  • Pachenko (Max Ryan) má svůj vůz vpředu vyzbrojený šesti německými kulomety MG 42 ráže 7,92x57 mm Mauser. (c.tucker)

Súvisiace novinky

Tyrese Gibson pojede sólo

Tyrese Gibson pojede sólo

03.02.2015

Hláškař Roman Pierce z Rychle a zběsile 2 má kupu fanoušků. Není tedy divu, že na tom chce jeho představitel Tyrese Gibson postavit hereckou kariéru. Gibson se objevil třeba v Transformers nebo… (viac)

Sekaná z upírů a zombíků

Sekaná z upírů a zombíků

24.07.2009

A to ve dvou videoherních adaptacích, spojených se jménem Paula W. S. Andersona. Ten se v očích některých svých odpůrců částečně rehabilitoval nářezovou Rallye smrti. Teď se vrací k sérii, kterou… (viac)

Spy Hunter opět na programu dne

Spy Hunter opět na programu dne

04.06.2007

Nemůžu se ubránit pocitu opakovaného déja vu. Transformers ještě ani neměli světovou premiéru, ale už teď jako by Hollywood ovládla posedlost futuristickými auty, které na nás vystrkují všelijaké… (viac)

Reklama

Reklama