Reklama

Reklama

Pistolero (Larry Bishop) je vodca motocyklového gangu Victors  v južnej Kalifornii. Môže sa vždy spoľahnúť na svojich dvoch verných zástupcov, Genta (Michael Madsen) a mladého Comanchea (Eric Balfour). V roku 1976 bol Pistolero známy pod menom Johnny a mal priateľku Cherokee Kisumovú (Julia Jonesová). Brutálne ju zavraždili vodcovia konkurenčného gangu 666 a jeho úhlavní nepriatelia The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones), aby mu odkázali, kto je víťazom. Ďalším dôvod jej vraždy bolo, že Chrokee stiahla časť výnosu z drogových obchodov, ktoré patrili Deucovi, a ukryla ho pre svojho mladého syna. Ten po jej smrti zmizne. Neskôr sa Deuce presúva do sveta veľkého biznisu. Stane sa podnikateľom a gang 666 zaniká. O niekoľko rokov neskôr sa Deuce vráti do oblasti, aby uzavrel nedokončené podnikanie, a Billy Wings reformuje gang 666 v Los Angeles. Jeho členovia infiltrujú súperiaci gang Victors v snahe prevziať jeho územie. Vyvražďujú starých a lojálnych členov gangu Victors a ostatných sa snažia presvedčiť, aby sa pridali k 666 a Pistolera zradili. Gent, Comanche a Goody Two-Shoes (Michael Beach) čelia tlakom, aby zmenili strany, inak zomrú. Bob Bum (Steve McCammon), pokladník gangu Victors, a St. Louie (Pete Randall), bývalý člen gangu z roku 1976, sú zavraždení rovnakým spôsobom ako Cherokee Kisumová. Aky zachránil svoj gang, Pistolero musí zlikvidovať všetkých členov 666 a nakoniec sa pomstiť. Zatiaľ čo Sixersov zabijú lojálnych cyklistov, zradnejších a menej verných Víťazov sa snaží ovplyvniť Gent, Comanche a Goody Two-Shoes, aby zmenili strany - alebo ich zabili. Goody Two-Shoes zomrie rukou Billy Wingsa. S pomocou krásnej a záhadnej liečiteľky Nady (Leonor Varelaová) a svojho starého priateľa a spojenca Eddie Zero (Dennis Hopper) sa Pistolero a zvyšní členovia gangu Victors snažia nájsť a zabiť Deucea, Billyho Wingsa a ostatných z gangu 666, skôr než sa sami stanú ich obeťami. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (177)

bourec odpad!

všetky recenzie používateľa

Hodně velká sračka.Tady musim dát jen jedno hodnocení,protože když film nedokoukám,tak stojí za hovno.Larry toho hodně vokoukal,vzal si tam příšernýho D.Hoppera a už vpravidelně stejně oblečenýho M.Madsena,kterýho nesnášim.Asi někdo nostalgicky vzpomíná na tvrdý motorkářský doby,ale ten film je příšernej,a jako hodnocení bych Hooperovi ty boty ještě poblil.Quentine,není ztráta produkovat takovou pitomost,která tady už stokrát byla. ()

Foma 

všetky recenzie používateľa

Pokud nebudete od tohoto filmu nic čekat, tim myslim třeba i nějakej smysl v dialozích, tak vás možná i bude bavit. Je asi třeba ho brát jako takovou legraci, protože on snad ani nemá pořádnej příběh. Ale když je na plátně Madsen, Hopper atp., tak je to zábava, jsou natolik osobitý a sympatický, že to vlastně stačí. Na Bishopa jsem si musel zvykat, hraje příšerně, tváří se příšerně, ovšem na konci si na to zvyknete a už je snesitelnej. Myslim, že to nemoh´ myslet moc vážně, tenhle film, to by byl úplnej vůl a úplnej vůl by asi do filmu nezískal Hoppera, Carradina, Madsena nebo Tarantina, ne? Má to takový svébytný kouzlo, tenhle paskvil, že jsem mu na to skočil :-). Plus některý záběry, meskalinovej trip, Madsen na motorce atd. jsou docela slušný artefakty :-). ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

"Storyless Rider" plná žvástů, buchtiček v plamenech, potetovaných hasičů, koberců pod paží a jízdy na motorce rychlostí povolenou u nás na železničním přejezdu. Někdo měl kamarádíčkovi Quentina Lawrenci "Pistoléro" Biskupovi vysvětlit, že když stráví 10 dní v soláriu, nalepí si vous Lucifera Heřmánka a bude pomalu mluvit zastřeným hlasem jako zkurveně tvrdej hoch, automaticky to z něj neudělá charismatického vůdce motorkářského gangu. A hlavně mu měli říct, že jako režisér vykazuje veškeré symptomy tvůrčí impotence.. Jistě, může to být pocta moto exploitation filmům, můžou tam být takové kozy, že kdyby vám je dotyčná položila na ramena, tak nemusíte na vojnu kvůli plochým nohám a Victorové mohou jezdit tak namachrovaně, že jim za jízdy prší do nosu, ale pokud se nějaká zábava omezí jen na pár minut závěrečného zúčtování, tak i kdyby si hot pussies zadky ukroutili, bič z hovna neupletou. Povídá se, že nechali D.Carradineho po natáčení svázaného a šoupli ho v Thajsku do hotelové skříně.. ()

Tsunami_X 

všetky recenzie používateľa

Gender studies. Ať mi žádný chlap netvrdí, že by u tohohle filmu nechtěl dělat minimálně casting. O tom, že Larry Bishop je looser co neumí komponovat, vést herce a vyprávět se tu snad nikdo přít nebude. Důležité je, že Michael Madsen tady má jako jediný sako, barmanky se zdraví zásadně prohrábnutím rozkroku, motorkáři se topí v silikonu, David Carradine byl nedávno v Šanghaji a pussy té dívčiny v bílem je on fire. Chtělo by to HC remake od Digital Playgrounds nebo Wicked Pictures. Ani by se na tom toho nemuselo moc měnit. Jednoduchá grindhouse patina v titulcích by zůstala a všichni ti herci by si aspoň zapíchali na kameru a ne někde za písečnou dunou v Novém Mexiku. Těch neuvěřitelně debilních post-Tarantino dialogů si nevšímejte. Filmový primitivismus nejkrásnějšího zrna. God bless America! ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Hodně drsný film, dost povedený film. Q. Tarantino je z toho úplně cítit, ale režie L. Bishopa je též velmi kvalitní. SKvělé herecké obsazení! Moc dobrá hudba. Příběh moc dobrý! Nemusím se více rozplývat. Hodně krve, dost sprostých slov, hodně polonahých žen - nechápu je. Ale příběh fakt dobrý! Nesmím opomenout nádhernou L. Varelu, která kdyby nemluvila, byla by v tom filmu dokonalá. Ale i když mluvila, fakt to jiskřilo! Sexy žena! FIlm na 4* akorát! Díky! ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (14)

  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)
  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)
  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)

Reklama

Reklama