Reklama

Reklama

Vianoce v Bostone

(TV film)
  • Slovensko Čaro Vianoc (viac)

Obsahy(1)

Gina si se Sethem dopisují již od základní školy - nikdy se neviděli ani neslyšeli. Uplynulo 13 let a od pouhých dopisů má dojít k neplánované schůzce na konferenci firem vyrábějící hračky. Gina tam vyráží jako reportérka, Seth jako manager jedné z hostujících firem, ale oba dva mají tak velký strach z první schůzky, že místo sebe pošlou na rande své nejlepší přátele Ellen a Matta... (fujarik)

(viac)

Recenzie (26)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Seth a Gina je pár, ktorý si dlhé roky dopisuje, dobre si rozumejú, ale nikdy sa nevideli. Keď sa im naskytne príležitosť sa osobne stretnúť prepadnú obavám a na schôdzku obaja pošlú svojich najlepších kamarátov. No i tak sa ich cesty spoja a láska zvíťazí. V podstate klasická, bežná zápletka viacerých romantických komédií. Nič originálne a v tomto prípade ani nijak zvlásť zábavné. Neoživil to ani komerčne vypočítavý vianočný ťah. "Vianoce v Bostone" bez snehu, romantická komédia bez vtipu. ** ()

Sofia_Straw 

všetky recenzie používateľa

Veľmi predvídavý filmík. Ale zábavný, príjemný a riadne trhnutý. Vo svete plnom moderných technológií si celkom neviem predstaviť, že by som si s niekym celý život len písala. Ale....vlastne áno, s Filoménou I. si zatiaľ len píšem. P. S. Jeden z filmov od ktorého nečakajte zázraky a určite nebudete sklamaní :-) ()

Reklama

suzanne1997 

všetky recenzie používateľa

Celý děj byl jednoduchý na pochopení a já vlastně uvažovala nad hodnocením, ale musím napsat, že už vím, zatím jeden z nejlepších filmů, jaké jsem viděla, bylo to o velké lži, která nakonec všem pomohla a všechno dopadlo dobře, tak, jako to mohli všichni předpokládat, taková lehká odpolední oddechovka po namáhavém dni, takže můžu napsat, že doporučuji, opravdu velmi dobře dějový i skvěle zpracovaný film. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Premýšlala som a vyberala hodnotenie veľmi veľmi dlho. Napokon som prišla na to, že tento film, hoci má geniálne romantickú zápletku, ju nevyužil asi ani z polovice. Práve preto takéto nižšie hodnotenie. Od takto pokrúteného príbehu, z ktorého sa pre diváka dá vyťažiť naozaj veľa, čo sa emočnej stránky týka, temto film využil naozaj minimum. mohla som sa pri tom rozplakať. Režisér to skôr poňal ako komédiu s niektorými ozaj vydarenými trikmi, lenže ani táto stránka filmu pre mňa nebola dostatočná. Dokonca ani tá vianočná nálada nepomohla. Herci hrajú odušu s takým scenárom aký dostali. Preto tento film dostáva iba 60% ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Teda... takovou kamarádku bych chtěla mít (Vážně to tak chceš? - když se jí to hodí // Můžeš za to ty! Já nic, já muzikant.). Příběh jako takový nenabízí nic nového, chybí jakýkoli nápad a já ho protentokrát nějak postrádala. Navíc mi ani nebyli moc sympatičtí herci (a to je nejspíš to, proč to u mě ten film stahuje dolů). ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama