Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa jar prebúdza k životu, americkí študenti strácajú všetky zábrany – ich jarné prázdniny, alebo ak chcete Spring Break, sú totiž jednou veľkou, poriadne odviazanou a nikdy nekončiacou párty! Takže asi neprekvapí, že zvyčajne dosť nudný a mierne prispatý malý zapadákov menom Lake Victoria je dnes plný stoviek, ba tisícov mladých, pripravených zabávať sa na pobreží až do bezvedomia – tancovať, piť a, čo rozhodne nie je dobrý nápad, plávať. Netušia totiž, že nedávne zemetrasenie hlboko pod vodnou hladinou umožnilo voľne uniknúť čomusi, čo bolo zhruba dva milióny rokov bezpečne ukryté! A reč, žiaľ, nie je o nejakom bájnom poklade, ale o húfoch prehistorických piraní, ktoré svoje obete v sekunde roztrhajú na márne kúsky zubami ostrými ako žiletky... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (803)

Psema 

všetky recenzie používateľa

Slabota, která se snaží být tak moc nad věcí, až nezapadá vůbec nikam. Hororem není, poněvadž chybí jakýkoliv strach z neznámého či čehokoliv jiného (pravda, mizerné triky spolehlivě zabíjí nadějné pokusy o zprostředkování děsu skrze masožravé kousavky), komedií také ne, protože nedovede ničím rozesmát (humor chybí a chcípání plaváčků prostě vtipné není) a thrillerem rovněž ne... na to je zde až příliš málo napětí. Skoro se zdá, že Piraňa 3D vznikla jenom kvůli deseti minutám krvavého masakru, kolem něhož se postavil jakýs takýs příběh s tím, že to tupé stádo teenagerů zblajzne i s navijákem. Já říkám "kašlete na Aju a jdětě po Danteho originálu." Sice tam nejsou kozy ve třech rozměrech, ale ty má každý rozumný člověk doma. A ještě si na ně může kdykoliv sáhnout. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $24miliónovTržby USA $25,003,155Tržby Celosvetovo $83,314,723Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,474,329 //počet predaných kusov 54,263Tržby za predaj DVD v USA $6,057,986 //počet predaných kusov 363,822 ║ Zážitok ako sa patrí, taká mňamka pripomínajúca to najlepšie z tohto tipu "pod-vodného degustačného" horror žánru(Čeluste, Piraňa, Aligátor+Anakonda(1997)) zo 70.-80.rokov. Alexandre Aja potešil, veľa krát eroticky pošteklil, pobavil, nadmieru znechutil a aj lakačkami postrašil. /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

Reklama

Arx 

všetky recenzie používateľa

Nijak špatné ale na druhou stranu nijak nevybočující z klasického holywoodského průměru. Na vnadné krásky se zatraceně dobře kouká a první půlka je opravdu velmi zábavná. Ke konci už to ale bohužel ztrácí trochu dech a té krve a všelijakých rádoby vtipných záběrů je přece jenom trochu moc a film spíše nudí. I tak to ale stojí za zkouknutí. 65% P.S. Kelly Brook je dokonalost a jsem hrdý za svojí biografii na CSFD :D ()

Ruut 

všetky recenzie používateľa

UPDATE 2018: kozyyyyyyyyyyyyyy! ------- Naprosto megacool nářez, který svou zábavností daleko předčí jiné letošní řezničiny jako Predators či Machete. V tomto filmu je víc porna než v pornu amerických Spring Breaků ... a to je tato složka filmu tou míň zajímavou. Potěší také mnoho cameo roliček = stylová smrt Gianny Michaels, Richard Dreyfuss (ano ten, co to nandal v Čelistích žralokovi) to celé neodolatelně otevře. 3D má větší smysl než Avatar a jako třešnička na dortě bude první prostorový ******** ***** (no prostě něco, co nechcete 3D vidět). Krom toho je třetí rozměr hodně solidní a většinu filmu pomáhá k lepšímu zážitku. ... Prostě Alex Aja zase naplno boduje. Víc z téhle látky o masožravých rybičkách vyždímat nešlo. 90% ------- P.S. samozřejmě je to hloupoučké, postavy jsou jednorozměrné a jede se podle šablon pro zvířecí horory. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Začali sa jarné prázdniny a ku jazeru Victoria v Arizone sa vybrali tisícky mladých ľudí, aby si tam užili bezstarostnú zábavu. Začala sa sezóna. Lenže lokálne zemetrasenie pod hladinou jazera vytvorilo trhlinu, ktorou sa do vody dostalo veľké hejno agresívnych, prehistorických piraní. Skúsený, francúzsky režisér Alexandre Aja natočil zaujímavý horror o brutálnych, vraždiacích rybách. Výborne som sa pri tom pobavil a to som to ani nevidel v 3D. *** ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (19)

  • Ve filmu bylo použito přes 1100 lodí. (KucC)
  • Film sa natáčal na jazere Havasu, ktoré leží v rezervácii medzi Arizonou a Kaliforniou. Toto jazero je skutočne obľúbeným a vyhľadávaným jarným miestom pre oddych a zábavu. Producenti najprv chceli použiť skutočný názov, ale nakoniec sa rozhodli pre fiktívny - Lake Victoria. (MikaelSVK)
  • Natáčení probíhalo 42 dní. (KucC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené