Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa jar prebúdza k životu, americkí študenti strácajú všetky zábrany – ich jarné prázdniny, alebo ak chcete Spring Break, sú totiž jednou veľkou, poriadne odviazanou a nikdy nekončiacou párty! Takže asi neprekvapí, že zvyčajne dosť nudný a mierne prispatý malý zapadákov menom Lake Victoria je dnes plný stoviek, ba tisícov mladých, pripravených zabávať sa na pobreží až do bezvedomia – tancovať, piť a, čo rozhodne nie je dobrý nápad, plávať. Netušia totiž, že nedávne zemetrasenie hlboko pod vodnou hladinou umožnilo voľne uniknúť čomusi, čo bolo zhruba dva milióny rokov bezpečne ukryté! A reč, žiaľ, nie je o nejakom bájnom poklade, ale o húfoch prehistorických piraní, ktoré svoje obete v sekunde roztrhajú na márne kúsky zubami ostrými ako žiletky... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (803)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $24miliónovTržby USA $25,003,155Tržby Celosvetovo $83,314,723Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,474,329 //počet predaných kusov 54,263Tržby za predaj DVD v USA $6,057,986 //počet predaných kusov 363,822 ║ Zážitok ako sa patrí, taká mňamka pripomínajúca to najlepšie z tohto tipu "pod-vodného degustačného" horror žánru(Čeluste, Piraňa, Aligátor+Anakonda(1997)) zo 70.-80.rokov. Alexandre Aja potešil, veľa krát eroticky pošteklil, pobavil, nadmieru znechutil a aj lakačkami postrašil. /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

larelay 

všetky recenzie používateľa

Myslim, ze tento film sa mal volat Kozaňa :D A to som si myslela, ze viac koz (doslova a do pismena v oboch slova zmysloch) ako v Playboy nikdy neuvidim, ale ano, chyba lavky... Videla som. V Pirani 3D. Musim povedat, ze som sa skvelo bavila, lebo hoci je toto kolosalna blbost, malo to prvky hororu, hilarious komedie a dokonca to malo aj efektny zaver... "Hm, no dobre... A kde su rodicia?" ()

Reklama

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Ajaj, Ajo. Tak takhle ne. Kromě hlavního útoku Pygocentri nattereri na přístav, který má grády, šťávu, potoky krve a pár drsných momentů, je to snad v každém okamžiku předvídatelná, klišovitá žánrová zbytečnost, která svými složkami (postavy, dialogy, děj, úplný závěr) evokuje staré ´monster´ filmy. Jestli to tak Aja chtěl, tak ok, povedlo se mu to. Já jsem se ale nedokázal naladit na tu vlnu, se kterou bych si tohle užil a ještě se navýsost bavil. Sorry, ale skoro všechny over the top scény mě minuly velkým obloukem. Co teď?? Příští rok bych to tipnul na Chřestýši 3D. 24 miliónů dolarů(rozpočet)/77 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/14 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Aja - je Môj miláčik a ON TO vie. Tu ale zablúdil do mútnych vôd, z ktorých by som by som Mu tie rybičky dopriala priamo do vane ! Vadí Mi totiž ten Jeho trendový Hollyúd vizuál , ktorý Mu nesvedčí ! Obligátne , počiatočné blahblah sa dá odpustiť ( klipovitý štýl už pomenej a červenú pritom vynechám - tej je dostatok inde - v Animal shock sa toho veľa neudeje - preto škoda tej energie ). Aj preto Mi je ľúto , že práve On naletel na tému , ktorá je prečerpaná. Tú krv mal natankovať a vyliať ju v inom snímku. ALE rešpekt za odvahu premasírovať rybky do nového formátu a preliať ich do nového milénia ! ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Parádní zábavnej horor, co se nebere vážně. Bavila mě první půlka s mega plážovou party. Všude samý holky v bikinách, prostě letní pohoda. To natáčení porna, kde se nešuká bylo fakt směšný a prostě jsem se bavil. Samotný piraně a ten plážovej megamasakr byl zvládnutej na jedničku. Přesto se o největší chuťovku postaraly vlasy zaseknutý za lodní šroub a ne piraně. Mno a povinná finální scéna...paráda. Aja prostě zase nezklamal. Jedinou a důraznou výtku mám k 3D. PROČ?!!! Bylo tam úplně ZBYTEČNÝ a hlavně ŠPATNÝ. Dění na plátně jen znepřehlednilo a film by byl bez toho mnohem lepší. Každej není James Cameron a cpát 3D všude, jen abych vydělal víc peněz když to s tim neumim natočit je blbost. ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (19)

  • Filmoví tvůrci museli scény na moři kvůli nepřízni počasí natočit během dvou týdnu, zbytek byl pak dotočen v ateliérech. (dan.pacino)
  • Původně byl film natočen ve 2D. Do formátu 3D byl předělán až v postprodukci. (darek kartac)
  • Richard Dreyfuss dostal za svou malou roli z úvodu filmu 50 000 amerických dolarů. Všechny peníze věnoval charitě. (darek kartac)

Reklama

Reklama