Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S.O.S. je úspešným televíznym výtvorom Slovenskej televízie (STV), v ktorom štvorica protagonistov v podaní Daniela Dangla, Romana Pomajba, Petra Sklára a nežnejšiu časť zastupujúca Petra Polnišová si robia srandu s každého a všetkého. S.O.S vytvoril nové hviezdy televízneho priestoru ako Monsterovcov, Editu „ Cicu“ Papeky, Haló Paberu a množstvo iných postavičiek vystupujúcich vo vtipom sršiacich skečoch. (pravo)

(viac)

Recenzie (102)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Po smrti komika Satinskeho zacala situacia okolo satiry nba Slovensku povazlivo upadat, ale chvalabohu roku 2004 sa objavila tato relacia, z ktorej najlepsia postava bola suverenne Polnisova. Ale aj ostatni /Dangl, Sklar ...../boli vyborni. Jo a za scenky v restauracii U Slovaka musim dat vysokych 80 % ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

To čo v ČR začalo Tele Tele, tak SOS dotiahlo v rámci svojho žánru takmer k dokonalosti. Celá partička má veľkú výhodu, všetci majú herecký talent. A ten v spojitosti s veľkou dávkou fantázie dávajú dokopy skvelé chvíle pred TV. Za mnohé spomeniem napríklad: U Slováka, Monsterovci, Papeky, ... Moja najobľúbenejšia postava je jednoznačne veverička v podaní Polnišovej. ()

Reklama

Lookass odpad!

všetky recenzie používateľa

"Úroveň" , ktorú má tento televízny program zhruba posledný rok nevystihuje slovo ODPAD dostatočne. Je to zmes trápností, nulového humoru, nevypointovanosti a humusu, akú si verejnoprávna televízia rozhodne nezaslúži (vlastne, zaslúži, pretože s ľahkosťou zapadá do jej programovej štruktúry...) A pritom začiatky neboli najhoršie... ()

flegmos 

všetky recenzie používateľa

Vzdycky hovor secko!! Vzdycky hovor secko!!! tak tak dnes uz mozem v klude povedat ze na to co sa na LOVEnsku toci je tento serialik napriek tomu, ze bol pekne za lacika, na kolienku a na rychlovecku zbuchnuty je to celkom dobra vydarena SATIRA. Primitivno-trapna, jednoducha avsak FUNKCNA. Dnes uz sa na to divam ako na legendu. V spravnom case, na spravnom mieste sa stretla spravna kombinacia ludi aby sa im podarilo Totok, lebo Totok je tazky LOVEnsky nadpriemer. 85 % ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (6)

  • Pri pozornom sledovaní je možné zistiť, že niekoľko skečov bolo natočených na rovnakom mieste - aj keď nemajú nič spoločné. (Crash master)
  • Prvá epizóda SOS bola odvysielaná 30.1.2004. (VasylDeBylak)
  • V prvých epizódach okrem stabilnej štvorice Dangl, Pomajbo, Sklár, Polnišová účinkovali aj Marián Miezga, Miroslava Michalková, Jana Gašparková alebo Henrieta Mičkovicová. (Crash master)

Reklama

Reklama