Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S.O.S. je úspešným televíznym výtvorom Slovenskej televízie (STV), v ktorom štvorica protagonistov v podaní Daniela Dangla, Romana Pomajba, Petra Sklára a nežnejšiu časť zastupujúca Petra Polnišová si robia srandu s každého a všetkého. S.O.S vytvoril nové hviezdy televízneho priestoru ako Monsterovcov, Editu „ Cicu“ Papeky, Haló Paberu a množstvo iných postavičiek vystupujúcich vo vtipom sršiacich skečoch. (pravo)

(viac)

Recenzie (102)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď to chodilo, tak sa to stalo asi najsledovanejšou reláciou v danom období a vystrelila hercov ako Dangl, Polnišová, Pomajbo a Sklár do výšin. Aj ja som bol ten, čo sa na to tešil každý týždeň. Monsterovci to bola neprekonateľná fraška, bavili ma aj mafiáni a U Slováka. Niektorém trápne vtipy sú ospravedlniteľné. ()

Lookass odpad!

všetky recenzie používateľa

"Úroveň" , ktorú má tento televízny program zhruba posledný rok nevystihuje slovo ODPAD dostatočne. Je to zmes trápností, nulového humoru, nevypointovanosti a humusu, akú si verejnoprávna televízia rozhodne nezaslúži (vlastne, zaslúži, pretože s ľahkosťou zapadá do jej programovej štruktúry...) A pritom začiatky neboli najhoršie... ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku sa dalo aspoň povedať, že je to nevyrovnané, bohužiaľ čím ďalej tým viac relácia upadala do hlbín trápnosti a úbohosti. Snaha urobiť niečo tak dementné až vtipné bohužiaľ na rozdiel od Frat Packu SOSákom nevychádza. Nečudo, veď komici s výnimkou Dangla sú to mizerní. PS: Musím ale povedať, že špeciálny diel s Monsterovcami bol fakt geniálny :) ... ale to je asi tak všetko ()

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku možno fajn a neotrelé, postupom času to zdegenerovalo na primitívny humor pre masy, aký vidíme na slovenských obrazovkách dodnes. Polnišovú a Dangla som nikdy nemal rád, obaja mi prišli netalentovaní a nasilu vtipní. Pri Danglovi ma navyše iritoval jeho hurónsky smiech na jeho vlastných vtipoch, pri ktorom vždy odhalil svoj kompletný chrup. Pomajbo bol na hrane a na Sklára sa dobre pozeralo v Mafstory. ()

SheenaStaley 

všetky recenzie používateľa

kým to bolo čerstvé tak to bolo fajn, naneštastie to skončilo asi o hodne neskor ako to skončit malo. postupne tvorcovia začali vykrádať sami seba.... Mám rada jednoduchý, infantilný humor, ale jeho nevýhodou je, že ma dokáže pobavit maximalne raz a konec a na to u mna sos doplatilo... bolo by to na 2 hviezdičky, ale z nostalgie budem stedrá a dám tri :) ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (6)

  • Pôvodne bol program vysielaný raz do mesiaca a trval 45 minút. (Crash master)
  • Meno ústredného moderátora (Daniel Dangl) je niekedy Karol a inokedy zase Ivan. Stále pritom ide o tú istú postavu, čo dokazujú občasné návštevy jeho ženy Julky (Petra Polnišová), ktorá ho v závislosti na konkrétnej epizóde oslovuje oboma menami. (Macejko)
  • Prvá epizóda SOS bola odvysielaná 30.1.2004. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama