Reklama

Reklama

Keď si rodičia nevedia rady s problémovými tínedžermi, pošlú ich do nápravného zariadenia na Fidži. Výchovný tábor je však v skutočnosti väzením, z ktorého sa nedá utiecť. Steny, ktoré by deti oddeľovali od okolitého sveta, nie sú potrebné, keďže ostrov sa nachádza uprostred Pacifiku. Väzni sú neustále monitorovaní pomocou senzorov a prežívajú krutý teror v rajskej prírode. Dr. Norman Hail, ktorý je vedúcim tábora, spolu so svojimi pomocníkmi vypracovali dokonalý systém šikanovania, v ktorom nechýba brutálne násilie, vymývanie mozgov, ba dokonca ani sexuálne zneužívanie. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

K.I.N.G.

K.I.N.G. (hodnotenie, recenzie)

No ale každopádně herecké výkony jsou tu tak žalostně zlé, že se to nedá slovy ani vypovědět. A bohužel to celé působí jako laciné divadlo pro průměrného amerického teenagera. ...A přitom to mohl byt super film, s trochu větší syrovostí a méně klišé.

budvarek

budvarek (hodnotenie, recenzie)

Asi bych dal za 5 *, ale za to jak se dostal Ben, no to byla docela scénaristický úlet. To se zrovna nepovedlo. Divím se, že tu někomu chyba akce a brutalita. Ti se asi příliš dívali na překrásnou Milu Kunis, protože mně se na ty scény, které obsahovaly násilí a šikanu dobře nedívalo. Bylo docela brutální, že rodiče ztrestali svá dítka pobytem na šíleném místě a kolikrát za přečiny, které si to rozhodně nezasloužily. Ten film je možná nedoceněn, ale vidím ho i jako zdvižený prst!

straci

straci (hodnotenie, recenzie)

Nebylo to úplně špatný.. Tenhle film si ale snad ani nezaslouží nosit nálepku Thriller. Bylo tam vůbec něco napínavýho? :-/

hanibalx

hanibalx (hodnotenie, recenzie)

ale preco nie aj film tochto tipu sa da pozriet a tento bol ten lepsi troska menej akcie ale dalosa hod***

anal_storm

anal_storm (hodnotenie, recenzie)

ale pohodicka to bola...trosku viac surovosti by sa zislo....podla mojho gusta by mohol byt koniec takyto --- tomu doktorovy by na konci proste odrezali hlavu samozrejme by to nebolo vydno bol by iba zaber jak setci tancuju a raduju sa, vykrikuju jak indiani po vytaznej bytke okolo dlheho dreva v zemi na ktorom by bola napichnuta hlava doktora.... :)...v tedy by som bol spokojny...

na príspevok reagoval Cheeker

Reklama

Reklama