Reklama

Reklama

Panák z križovatky

(seriál)
všetky plagáty
Československo, 1980

Réžia:

Viktor Kubal

Obsahy(1)

Animovaný seriál Viktora Kubala zobrazuje veselé príbehy semaforového panáka z križovatky, ktorý ožíva a hľadá si priateľov. Takouto veselou formou seriál oboznamuje deti o význame semaforu a o rešpektovaní poriadku na križovatke.

Zoznam epizód: 1. Panák z križovatky a jeho rodina
2. Panák z križovatky a dieťa
3. Panák z križovatky na dovolenke
4. Panák z križovatky a červená čiapočka
5. Panák z križovatky v zime
6. Keď panák z križovatky ochorel
7. Panák z križovatky lapený. (majo25)

(viac)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Viktor Kubal bol známy slovenský výtvarník a karikaturista. Vo svete filmovej tvorby pôsobil ako scénarista a režisér animovaných filmov. Jeho štýl animácie bol svojský, hodne originálny. Mňa však nikdy nijak zvlášť nenadchol. Večerníčkový seriál "Panák z križovatky" mi ako malému decku prišiel dosť nudný a málo pestrý. Moc ma to nebavilo. Bolo to mierne psychotické. Tak isto ako aj jeho ďalšie dva večerníčkové tituly "O Petrovi" a "Puf a Muf". Viktor Kubal ma proste nezaujal. ** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ani sa mi veriť nechce. To je doba! Tá originalita je vskutku špičková. Pre dnešné rozmaznané decká ale ťažká vecička. ()

xaver 

všetky recenzie používateľa

Miloval som kresby Viktora Kubala, jeho osobitý štýl a originálné neměty. Mezi tie patrí určitě i panáčik z križovatky, s ktorým sa Kubal krásne vyhral. Škoda, že jeho tvorba sa málo objavuje v TV a prakticky nie je dostupná ani na DVD. ()

toktokmokmok 

všetky recenzie používateľa

Úžasnú prácu Viktora Kubala si uctievam týmto priradením panáka k mojim najobľúbenejším seriálom, ako som si koniec-koncov mohol hocijakým iným jeho dielom. ()

Reklama

Reklama