Reklama

Reklama

Dôsledne ukrývané dokumenty

(TV film)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Pôvodná televízna komediálna hra pre mládež o dievčati, ktoré v jednom momente dokáže presvedčiť rodičov, že je ich skutočným partnerom. Hlavnou hrdinkou je dospievajúca Aťa, ktorá náhodou objaví doma cenné dokumenty - ľúbostné listy svojich rodičov. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

dyfur 

všetky recenzie používateľa

....Katka Zaťovicová trocha povyrástla z detských rokov a začína riešiť svoje ľubostné problémy pritom jej pomáhajú listy,ktoré našla rodičom....na tv inscenáciu celkom slušná komediálna konverzačka,ktorá nebola v TV uuuž strašne dlho...škoda. ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Vždy som si myslel, že Amíci točia braky. Ale to, čo som teraz videl dokazuje, že rozdiel medzi brakom a dobrým filmom je prekvapivo malý. Toto komediálne izé pre mládež, totiž naozaj vtipné je, žiaľ ale výpravou, trápymi dialógmi a vôbec predstavou, že toto niekedy niekto sledoval v TV ako zaujímavý program. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Výchova dospievajúceho dievčaťa pekne po socialisticky, fackami a podľa vedeckej literatúry. Niektoré momenty sú vo filme fakt veľmi zlé až tragické, ale nájdu sa aj lepšie, napríklad v celkom originálnej priamej reči divákovi do kamery. Tie film vytiahli k slabším dvom hviezdam. O niečo lepšie dopadlo pokračovanie filmu. –––– A to sme iba sedeli vedľa seba, sedeli, ona nám rástla, rástla, a my sme si nevšimli, že prestala byť dieťaťom. ()

Reklama

Reklama