Reklama

Reklama

Natočené podľa Kórejskej legendy. Neznáme stvorenia sa vracajú a devastujú našu planétu. Reportér Ethan Kendrick (Jason Behr) je zavolaný k vyšetrovaniu tejto záležitosti. Domnieva sa, že postihnuté dievča s menom Sarah (Amanda Brooks) mu môže pomôcť. Neznáme stvorenia si medzitým razia cestu do Los Angeles. Celé mesto je zaplavené armádou, a zbrojí na boj so stvoreniami. Stihne Ethan a Sarah v čase zachrániť obyvateľov Los Angeles? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (329)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vzhladom na rozpocet posobive triky a par cool akcnych scen, ale neznesitelne dialogove sceny tomu absolutne podrazaju nohy. Vyzera to akokeby reziser nevedel po anglicky a vsetky dialogy vygeneroval pocitac. Skoda. Ked uz nejaky mix otrasnych dialogov vs. slusne triky v katastrofickom zanry, tak u mna vyhrava Skyline. 4/10. ()

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $32miliónovTržby USA $10,977,721Tržby Celosvetovo $75,108,998(z toho bola tržba z Južnej Kórei pekných $55,187,480)▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,587,993 //počet predaných kusov 396,008║ __Tak tomuto sa povie - jednoznačne vo všetkých smeroch nezvládnutý projekt. Neviem či téma o drakoch je tak ťažko zvládnuteľná lebo takmer všetko čo sa okolo tejto potvory natočí končí fiaskom, stačí spomenúť také filmy ako Eragon či Kráľovstvo ohňa ale tie sa aspoň ako tak dali zniesť oproti tomuto Korejsko-Americkému neznesiteľnému béčku. /10%/ ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Film bezostyšně vykrádá slavnější snímky (Mumie, Godzilla, King Kong, Pán prstenů a další) a navíc v první polovině je svým nudným až nesnesitelně natvrdlým pojetím zralý téměř na ručník. Druhá polovina je však nečekaně jedna velká digitální smršt, která se za svou kvalitu triků rozhodně nemusí stydět. Horší je to s herci a Behra, Brooks, Forstera nebo Robinsona (škoda, že dostal tak málo prostoru) nepovažuji za vyloženě špatné, ale tenktokrát je nemám za co chválit. Digitální příval a celkem překvapivý konec má podíl na mém celkem příznivém hodnocení. ()

hippyman 

všetky recenzie používateľa

tak jako jasně že to je notně pitomoučký, ale stěžejní myšlenka cyklicky půltisícileté války světů je silná jak hovado... když se k tomu přidá značně epic provedení (přestože často mizerných) efektů, lze přehlídnout i demenci většiny dialogů, toporných béčkových pseudoherců a vykradení několika filmů pánem prstenů počínaje a dračím doupětem konče... prostě totálně předvídatelná oddychovka, od které dostane nejvíc právě ten, kdo čeká nejmíň. 50% ()

2Pac 

všetky recenzie používateľa

ach jaj...tak toto je podla mna pekna hovadina...od uplneho odpadu to u mna zachranil len ten for s obrovskym hadom v nemocnici a scena, ako sa dinosauri, alebo co to tam bolo, nahanali s marinakmi, ktori ako keby dosli priamo z Iraku. Kvoli totalne debilnej rezii a scenaru sa na tento "vytvor" neda pozerat ani ako na brainwashing, lebo ta stupidita ma po cely cas riadne iritovala...10 z 10 usnych lekarov radi stisit hlasitost na minimum, ak nechcete ohluchnut s "obcasneho" škriekania dracikov... ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (1)

  • Jedná se o nejdražší a nejvýdělečnější korejský film roku 2007. (Terva)

Reklama

Reklama