Reklama

Reklama

Drsný tridsiatnik John Hancock (Will Smith) je losangeleský superhrdina. Teda... Mohol by ním byť, keďže disponuje vskutku zaujímavými superschopnosťami – dokáže lietať a je prakticky nezraniteľný -, ibaže skutočný superhrdina sa vyznačuje i čímsi viac, než len nejakým výnimočným darom či danosťou! A práve to neidentifikovateľné „čosi“ Hancockovi, žiaľ, chýba... Len ťažko by ste ho totiž dávali deťom za príklad, pretože je ťažký alkoholik a tiež neuveriteľný grobian, ktorý síce zachraňuje ľuďom ich biedne životy, no vždy sa mu pritom podarí spôsobiť nejakú riadne veľkú katastrofu! Nuž a vďaka tomu sa všetci jeho spoluobyvatelia môžu len zúfalo triasť v obave z jeho ďalšej „záchrannej akcie“, ktorá ich môže pripraviť nielen o zdravý spánok či rozum, ale i o strechu nad hlavou! Preto asi neprekvapí, že netrvá dlho a legendárne Mesto anjelov dá najavo svoju nespokojnosť – všetci bez výnimky trvajú na tom, aby bol ich „superhrdina“ za svoje nezodpovedné činy po zásluhe potrestaný! Skúsený odborník v oblasti PR Ray Embrey (Jason Bateman) sa však Hancockovi, ktorý mu zachránil život, rozhodne pomôcť – chce ho skrátka primäť, aby na sebe zapracoval a zmenil sa k lepšiemu! Hancock sa spočiatku Rayovej snahe napraviť jeho poničený imidž bráni, no napokon súhlasí. Potom sa však ako na potvoru zamiluje akurát do Rayovej atraktívnej manželky Mary (Charlize Theron) – a tým svojej nezávideniahodnej situácii nasadí pomyselnú korunu! Ukáže sa totiž, že s Mary toho majú nečakane veľa spoločného... (TV Markíza)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (viac)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (viac)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (viac)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (viac)

Reklama

Reklama