Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 20 (2020) (séria)


Bez varovania (S20E08)

(epizóda)

Obsahy(1)

16. augusta 2015 štartoval let 267 indonézskej spoločnosti Trigana Air Service z letiska Sentani v Jayapure, hlavnom meste Papuy, do malého mesta Oksibil vo vnútrození ostrova Nová Guinea vo východnej Indonézii . Turbovrtuľové lietadlo ATR 42-300 sa zrútilo v džungli neďaleko Oksibilu a  zahynulo všetkých 49 cestujúcich a 5 členov posádky na palube. Bola to najsmrteľnejšia havária lietadla ATR 42 a najsmrteľnejšia havária v histórii indonézskej leteckej spoločnosti. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Bozvav 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Špatná mapa přiblížení, piloti jenž se díky rutině stali neopatrnými a v neposlední řadě, na pytel fungující systém varování přiblížení způsobilo, že letadlo havarovalo. Alespoň že to bylo tak rychlé, že nikdo nic netušil. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden z mála prípadov, kde na konci zvukového záznamu nepočuť vôbec nič. Proste sa piloti bavia a do nárazu všetko ide, žiadne výkriky, žiadny strach z pádu alebo nárazu. A zrazu páska končí. Takú hustú hmlu si neviem ani predstaviť. ()

Reklama

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Palubní zapisovač letových údajů nefungoval a nezapisoval žádné údaje.. :((( "nikdy nevíš jak je venku dokud se nepodíváš z okna..." :))) jak pravdivé... Mimochodem ten konec nahrávky se zapisovače byl opravdu drsný, prostě jen ticho a nic jiného :(( "Pokud chcete bezpečně přistát - musíte po celou dobu vidět vidět kam letíte..!!! " "Co děláte když přijde falešný poplach blízkosti terénu a co uděláte...? Vytáhneme jistič abychom ho vypnuli.." :))))) No ty vole to by jeden nepochopil :P To jsou zase piloti teda a to je rok 2015... Ať žijou pitomci... Jj tak málo stačí aby zemřelo 54 lidí. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama