Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 20 (2020) (séria)


Výbuch pri pristátí (S20E03)

(epizóda)
  • Česko Výbušné přistání (viac)

Taiwan, 24. augusta 1999. Po 20-minútovom vnútroštátnom lete z Tchaj-pej pristál let 873 spoločnosti UNI Air v meste Chua-lien na Taiwane. Dvojmotorový Boeing MD-90 sa chystal zastaviť, keď ním otriasol výbuch a rýchlo ho zachvátili plamene. Cestujúci sa v panike snažili uniknúť rýchlo sa šíriacemu požiaru. Hasičom trvalo viac než hodinu, kým ho uhasili. Desiatky ľudí utrpeli zranenia a jeden cestujúci neskôr v nemocnici zomrel. Okolnosti poukazujú na teroristický útok, ale na palube sa nenašli žiadne zvyšky výbušnín. Čo spôsobilo explóziu? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"vsadím se, že na Taiwanu už motocyklovou baterii nepřehlédnou..." No ty vole to je neuvěřitelné...! Nechápu jak někdo si může vzít na palubu letadla dvě 3/4 litrové nádoby s benzínem a 12 voltovou motocyklovou baterií a ještě o odhaleným kabelem :(( to už je fakt moc... To jeden nepochopí... :P  A nakonec se ještě nepodařilo zjistit kdo a proč to tak udělal... LOL tak už jsem viděl hodně šíleností v tomto seriálu, ale toto opravdu ne..! Ať žije Taiwan :))) ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jen úplný debil si do letadla vezme láhve s benzínem, a to mu ještě vyhodili tlakové láhve s propanem a repelent. Borec zjevně jel na piknik. Ten chytrák, co si vzal na palubu baterii s odhalenými kabely, musel být taky pěkný magor. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď ideš na palubu lietadla, tak čo si tam vezmeš? No jednoznačne kanistre s benzínom 😅Ale pre istotu kanister zameníš za fľaše od bielidla, nech to nie je nápadné. A potom už len letuška zahlási: Vitajte na palube. Pre vašu bezpečnosť je vám k dispozícii aj batéria od motorky. Radi tu s vami uhoríme... ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • V epizóde je zmienená nehoda letu TWA 800, spôsobená explóziou paliva, a letu ValuJet 592, ktorý sa tiež v dôsledku požiaru zrútil do močiarov Everglades. Obom zmieneným nehodám sa tento seriál už venoval, tej prvej v epizóde Explosive Proof a tej druhej v epizóde Fire in the Hold. (ČSFD)
  • Epizóda je venovaná pamiatke Ashley Wooda, ktorý sa od 5. série podieľal na tvorbe seriálu ako kostymér. (koba)

Reklama

Reklama