Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 12 (2012) (séria)


Oheň na palube (S12E02)

(epizóda)
  • Česko Požár v nákladovém prostoru (viac)

Obsahy(1)

11. mája 1996 sa lietadlo spoločnosti ValuJet, let 592, na ceste z Miami na Floride do Atlanty v štáte Georgia, zrútilo do prírodnej rezervácie Everglades, pričom zahynulo všetkých 110 pasažierov na palube. Katastrofu zapríčinil požiar, ktorý vznikol v nákladnom priestore lietadla a rýchlo sa rozšíril po celej palube. Bol to zle upevnený, uskladnený alebo zakázaný náklad? Vyšetrovatelia musia zistiť, aký náklad spôsobil požiar a poslal obrovské osobné dopravné lietadlo k zemi. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (1)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Njn pokud zabalíte na prd vyvíječe kyslíku používané pro kyslíkové masky navíc na ně nenamontujete pojistky protože je nemáte tak máte zaděláno na průser...! Super byl ten pokus jak málem shořela ta pokusná laboratoř... :))) to byl slušný masakr :))) Njn pak se člověk nesmí divit, že nehoda stála místo ministra dopravy a šéfa letecké agentury :)) Mimochodem zase muselo spadnout letadlo a umřít 110 lidí než se změní předpisy pro letectví :((( Jako vždy se mění vše až po místo toho aby to někoho napadlo předem... :( ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (3)

  • Jedná sa o prvú epizódu po dlhšej dobe, v ktorej vystupoval Greg Feith, vyšetrovateľ NTSB a odborník na bezpečnosť lietadiel. Túto leteckú katastrofu navyše komentoval aj v seriáli Sekundy pred katastrofou, konkrétne v epizóde Florida Swamp Air Crash. (ČSFD)

Reklama

Reklama