Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 19 (2019) (séria)


Smrtiaci nábeh (S19E05)

(epizóda)
  • Česko Extrémní úhel (viac)

Obsahy(1)

7. augusta 1997. Let 101 spoločnosti Fine Air Cargo s nákladom takmer 40 ton džínsoviny smerujúci do Dominikánskej republiky odštartoval z Miami. O chvíľu neskôr sa lietadlo zrútilo na zem, prešlo cez diaľnicu a narazilo do budovy. Pri nehode zahynula trojčlenná posádka a pracovník bezpečnostnej agentúry. Ďalšiu obeť objavili v havarovanom osobnom aute. Nehodu sledovali stovky ľudí na miamskom letisku a vyšetrovatelia NTSB čoskoro začali zbierať ich svedectvá. Pátranie po príčinách havárie však nebude ľahké. Ak chyba nemohla nastať v motore ani v nákladnom priestore, stala sa v kokpite? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joj dobře mají bordel ve váze ,,, nechápu jak do nákladu nezapočítají oba, palety a uchycení... :))) tak to celkem udělalo 2,4tuny ze 40 celkem nákladu :/ navíc když se jim to tam nevešlo tak to prostě přeskládají jak chtějí a nikomu nic neřeknou :/ Masakr... chudáci jak již několikrát neměli šanci ... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Až anonymný telefonát odhalil smrtiacu záhadu. V každom prípade ďalší prípad, kde sa odhaľuje, akým spôsobom človeka obklopuje náhoda a odísť z tohto sveta môže kedykoľvek len tak. Mnoho ľudí prežilo, pretože havarované lietadlo síce prefrčalo po šírke niekoľkoprúdovej cesty, ale čistou náhodou bola práve vtedy na semaforoch červená. Ale predsa len jeden človek na zemi zomrel. Sediaci v zaparkovanom aute niekde úplne v bezpečí určite netušil, že ho čaká takýto bizarný osud. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama