Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 19 (2019) (séria)


Smrteľné pristátie (S19E03)

(epizóda)
  • Česko Předčasný zákrok (viac)

Obsahy(1)

V apríli 1994 štartuje let 433 spoločnosti KLM Cityhopper z amsterdamského letiska Schiphol do Cardiffu vo Walese. Aby cestujúci mali pokojný let, kapitán sa rozhodne preletieť ponad oblaky blížiacej sa búrky. Dostáva povolenie na výstup do výšky 20.000 stôp. Po výstražnom signáli o možnom zlyhaní motora sa musí obrátiť a vrátiť na letisko v Amsterdame. Krátko pred núdzovým pristátím sa lietadlo vymkne spod kontroly a havaruje. Z 24 ľudí na palube zahynú 2 pasažieri a kapitán, 9 osôb vrátane druhého pilota utrpí vážne zranenia. Podarí sa vyšetrovateľom zistiť príčinu havárie lietadla? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď už ste skoro na zemi. Keď už vidíte stromy, povrch zeme, už myslíte na to, ako prejdete gateom, zoberiete batožinu a pôjdete domov. A náhle sa lietadlo totálne skrúti. Našťastie táto katastrofa nemala toľko obetí, ako by sa na prvý pohľad zdalo. ()

Reklama

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další chyba kapitána, který za ní zaplatil životem a vzal 2 lidi sebou na smrt... Njn když se vypne motor na volnoběh tak se pak blbě létá i přístává :( Holt smutné bylo, že toto nezvládnul ani při tréninku a simulace, dokonce 2x po sobě a prošel testem s nejnižším možným hodnocením :(( Což už je na pováženou ;) ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama