Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 18 (2018) (séria)


Killer in the Cockpit? (S18E16)

(epizóda)
  • Veľká Británia Killer in the Cockpit?

Obsahy(1)

Letecké katastrofy sa dejú z rôznych dôvodov. Chyba pilota, technická závada, nedostatok v systéme či extrémne počasie. Jedna príčina je však omnoho desivejšia než ostatné. Môže sa stať, že jeden z ľudí v kokpite sa rozhodne vedome havarovať a vziať so sebou do hrobu desiatky, možno stovky nevinných ľudí? A ako sa vôbec môže chladnokrvný, bezcitný, alebo naopak maximálne nevyrovnaný vrah dostať za riadiacu páku? (ČSFD)

(viac)

Recenzie (3)

Bozvav 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V prvním a třetím (neprokázaném) případě dokáži pochopit, že tomu nešlo zabránit. Nicméně v případě druhém, je vina jednoznačně na straně lékařů a letecké společnosti.  Lékař mohl napsat třeba anonym, dát tip přes kolegu doktora, který pracoval přímo ve společnosti, prostě cokoliv. A letecká společnost by měl podrobovat svoje piloty důkladným psycho testům.  To se zjevně nestalo. Tito masový vrazi se doufám navždy smaží v pekle. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Samovrahovia v oblakoch. Asi najodpornejšie kreatúry, horší než najmasovejší vrahovia. Ťažko si predstaviť, čo museli pociťovať obete, ktoré aj niekoľko minút vedeli, že sú odsúdené na smrť... ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama