Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 16 (2016) (séria)


Smrteľné ticho (S16E01)

(epizóda)
  • Česko Zlověstné ticho (viac)

Obsahy(1)

25. októbra 1999 letí z Dallasu do Orlanda malé súkromné prúdové lietadlo s legendárnym golfovovým hráčom Payneom Stewartom na palube, no náhle sa odkloní od svojho kurzu. Riadiaci letovej prevádzky sa márne pokúša  osloviť posádku na palube Learjetu. Keď sa tryskáč odkláňa čoraz väčšmi od svojej trasy, je jasné, že na jeho palube sa odohráva niečo zlé. Stíhacie lietadlá US Air Force sa vydajú za blúdiacim lietadlom. Šokovaní piloti stíhačiek však uvidia, že v tmavom interiéri za zľadovatelými oknami kokpitu Learjetu niet známok života. Piloti aj cestujúci musia byť dávno mŕtvi a lietadlo letí naslepo ďalej... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Příčina nehody: ztráta tlaku v kabině... Navíc nebylo zjištěn důvod této nehody :(( Nasaďte si kyslíkové masky za 1bod bylo zavedeno v kontrolního seznamu..! Ano kdyby měli nasazené kyslíkové masky tak by přežili... Mimochodem byla síla sledovat letadlo které letí více jak 4 hodiny bez pilotů než mu dojde palivo a zřítí se do pole... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Môžete byť miliónová super hviezda vo svojom športe a jazdiť privátnymi linkami, ale keď vám v lietadle sedia dvaja piloti, čo nevedia, čo urobiť ako prvé pri dekompresii a že im asi bude chýbať kyslík, tak si tie milióny už neužijete. ()

Piri 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Niečo podobné ako lietadlo duchov S04E10. Blbé takto zomrieť iba preto, že prvým úkonom nebolo nasadenie kyslíkových masiek pre pilotov. Všetci nielen omdleli, ale zomreli z nedostatku kyslíka počas letu. Ešteže neboli pri vedomí, keď zomreli. Nič sa ale nehovorilo o kyslíku pre pasažierov. Trochu bizarne vyznie hodnotenie hlasového záznamníka, že bolo na ňom iba 30 minút poplašných signálov až do nárazu. Čo na ňom už mohlo byť, keď posádka bola dávno mŕtva. ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tady je vidět zcela odlišný úhel pohledu amatéra "nepilota" a profesionála. Profík jede dle postupů, neb si je vědom, že z 98% je to nejlepší možné řešení, amatér by myslel prakticky a jako první by se sápal po kyslíkové masce v rámci pudu sebezáchovy a pak by panikařil. V tomto případě ovšem postupy selhaly. Co mne štve je, že na palubě bylo 6 lidí, ale všichni vnímají jako tragédii smrt  golfového hráče Stewarta, Smrt ostatních byla méně závažná, nebo co? ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama